Mai multe porţiuni din autostrăzile A1, A2 şi A10 se află, joi, sub restricţii rutiere din cauza unor lucrări de reparaţii la carosabil, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Pe A2 Bucureşti - Constanţa se efectuează lucrări pe sensul către Bucureşti, pe tronsonul kilometric 60+500 de metri - 59, în zona localităţii Lehliu Gară. Circulaţia este restricţionată pe a doua bandă pentru a permite colectarea nisipului din zona mediană, între orele 8,00-16,00, scrie Agerpres.

Tot pe A2, în acelaşi interval orar, traficul este restricţionat pe tronsonul kilometric 30 - 36 (calea 1) şi pe tronsonul kilometric 36 - 24 (calea 2), pentru lucrări de cosit mecanizat.

Restricţii sunt şi pe A1 Bucureşti - Piteşti. A doua bandă este restricţionată, până la ora 18,00, pe tronsonul kilometric 115 - 114, în zona municipiului Piteşti, unde se fac lucrări de reparaţii a bordurii de lângă glisiera mediană.

Pe segmentul Deva-Nădlac al A1, pe tronsonul kilometric 542 - 537, în zona municipiului Arad, se repară carosabilul, restricţiile aici fiind valabile, până la ora 19,00, pe prima bandă şi banda de urgenţă.

Traficul este restricţionat şi pe o porţiune din autostrada A10, tronsonul kilometric 45+500 de metri - 46+500 de metri, în zona municipiului Aiud pentru lucrări de remediere a rostului de dilataţie. Prima bandă şi banda de urgenţă sunt restricţionate până pe 3 octombrie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri