BRABUS 900 este un model de eleganță contemporană. Un SUV de lux de top, creat pentru a depăși încă o dată limitele stilului și ale atenției la detalii Acest mega-liner remarcabil, care are la bază modelul Mercedes-Maybach GLS 600, uimește prin caracterul său unic și oferă un confort maxim, o frumusețe spectaculoasă și performanțe ridicate fără limite. Deveniți atracția principală. O interpretare proaspătă a avangardei este BRABUS 900. O invitație de a vă bucura de eleganța luxoasă în cea mai uluitoare formă.

Caracteristica de excepție a noului Mercedes BRABUS 900 este interiorul personalizat, complet mobilat, care uimește prin designul deosebit și utilitatea infinită, atât în scaunul șoferului, cât și în compartimentul spate de primă clasă. Motorul V8 de 4,5 litri cu dublă cilindree turbo de 4,5 litri al BRABUS Rocket 900, cu turbocompresoare proaspăt proiectate, generează 588 kW/900 CP, oferind o putere excepțională.

Conceptul exterior din carbon expus BRABUS, jantele forjate BRABUS Monoblock M "Platinum Edition" de 24 de inchi BRABUS cu un finisaj distinctiv "Shadow Gray", un sistem de evacuare sport de înaltă performanță BRABUS din oțel inoxidabil nou creat, pentru o experiență sonoră subtilă, și alte caracteristici speciale completează acest pachet exclusivist. Experimentați BRABUS 900 și experiența excepțională.

DESIGN ȘI EXTERIOR. O NOUĂ VIZIUNE A LUXULUI MODERN

Faceți o declarație. Cu BRABUS 900, sunteți în centrul atenției. Aspectul distinctiv al modelului BRABUS 900 este reinventat de ideea noastră exterioară patentată, în combinație cu componente aerodinamice premium. În jurul șasiului ostentativ, o serie de componente de carbon la modă, inclusiv panoul frontal BRABUS, inserția difuzorului spate și evazările aripilor, conferă aspectului tradițional Maybach un aspect proaspăt și dinamic. În plus, acestea diminuează ridicarea la viteze mari pentru o stabilitate perfectă și cea mai bună experiență de condus. Piesele de finisaj glazurate dramatice BRABUS "Shadow Chrome" și însemnele BRABUS Masterpiece cu precizie milimetrică încorporate în stâlpii D și pragurile ușilor regândesc complet cromul de bază și demonstrează o atenție incontestabilă la detalii.

SUNET ȘI PUTERE. LUX MODERN INCREDIBIL.

BRABUS 900 reprezintă apogeul luxului de ultimă generație și al performanțelor uluitoare. Are cu adevărat ce e mai bun din ambele lumi. Motorul BRABUS Rocket 900 V8 de 4,5 litri cu dublă cilindree turbo, cu turbocompresoare de concepție nouă, propulsează acest megaliner legendar până la 100 km/h în 4,2 secunde, conferindu-i 662 kW/900 de cai putere. O cutie de viteze automată cu nouă trepte, care poate fi comutată între schimburi automate și manuale la discreția șoferului, asigură transferul fulgerător de putere de 1.250** Nm. Cu o viteză maximă de 320 km/h controlată electronic, acest automobil de înaltă performanță hrănit face ca fiecare călătorie pe șosea să fie una specială, evidențiată de un lux uluitor și de o eleganță de nivel superior.

Noul sistem de evacuare de înaltă performanță BRABUS din oțel inoxidabil cu supape controlate activ a fost creat pentru a se potrivi cu sofisticarea izbitoare a SUV-ului de lux. În acest sens, oferă o experiență sonoră rafinată și urbană, un aspect nou și izbitor și o livrare îmbunătățită a puterii prin reducerea contrapresiunii de evacuare. Prin simpla apăsare a unui buton, gestionarea activă a sunetului permite șoferului să alterneze între un V8 gutural în modul "Sport" și o șoaptă moale în modul "Coming Home".

ȘASIU ȘI ROȚI. FĂCUT LA PERFECȚIUNE

Jantele forjate BRABUS Monoblock M "Platinum Edition" de 24 de inch BRABUS Monoblock M "Platinum Edition" evidențiază personalitatea foarte atletică a modelului BRABUS 900 de nivel superior. Tehnicile moderne de producție și finisajul caracteristic "Shadow Gray" garantează un aspect deosebit și o rezistență optimă. Prin coborârea centrului de greutate, unitatea sportivă BRABUS Airmatic poate reduce înălțimea de rulare cu până la 25 de milimetri, îmbunătățind considerabil dinamica de conducere.

INTERIOR. CAPODOPERĂ DE LUX REDEFINITĂ

Experții noștri în design interior au creat un interior BRABUS Bi-Color Masterpiece personalizat, realizat în întregime manual, special pentru acest nou model, pentru a completa exteriorul atrăgător al modelului BRABUS 900 și, în același timp, pentru a-i spori puterea de nezdruncinat. Completat cu o cusătură specifică BRABUS în formă de diamant de scoică de mare pe scaune, piesele de finisare și covorașele care sunt, de asemenea, acoperite cu cea mai fină piele, designul distinctiv din piele neagră și bej este finisat cu rafinament până la cel mai mic detaliu.

Cele două scaune single de primă clasă din cabina din spate oferă un confort deosebit la bord, într-o manieră elegantă. Aceste scaune includ mai multe caracteristici de confort, inclusiv reglarea multicontur, memorie, ventilație integrată a scaunelor și încălzire. Acest design interior unic include, de asemenea, o varietate de elemente din carbon expus aplicate în jurul tabloului de bord și al panourilor ușilor, pedale și pini de blocare a ușilor din aluminiu, plăcuțe de protecție din oțel inoxidabil completate cu logo-ul BRABUS retroiluminat, care își schimbă culoarea în sincronizare cu iluminarea ambientală, precum și pedale și pini de blocare a ușilor din aluminiu. Modelul BRABUS 900 se remarcă prin capacitatea sa de a fi personalizat până în cele mai mici detalii. Aventura dvs. vă așteaptă, de la combinațiile de culori interioare și exterioare până la cele mai fine componente de cusături și matlasare. limitată doar de creativitatea dvs.

AVERTISMENT
*toate cifrele legate de performanțele de condus sunt doar estimări. Ele se bazează pe factori unici pentru fiecare vehicul, inclusiv modelul, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, configurația pneurilor și a roților, designul cutiei de viteze și caracteristicile aerodinamice. Specificul îmbunătățirilor de performanță și/sau al kiturilor reprezintă valori medii. Din cauza naturii testelor, sunt posibile variații de +/- 5%. Specificațiile producătorului enumerate în titlul vehiculului, care pot varia cu +/- 5%, servesc drept bază pentru informațiile referitoare la puterea totală a motoarelor din fabrică îmbunătățite cu îmbunătățiri de performanță și/sau kituri de performanță. Dincolo de acestea, BRABUS își declină orice responsabilitate pentru scăderea puterii motoarelor cauzate de motoarele producătorului. Sub rezerva unor modificări bruște ale specificațiilor tehnologice.

În conformitate cu metoda de măsurare recomandată (Directiva 80/1268/CEE în forma sa actuală), au fost calculate cifrele indicate. Cifrele sunt utilizate doar pentru a compara diverse modele de vehicule; ele nu se aplică niciunui vehicul specific și nu fac parte din ofertă.

Sursa foto: https://project85.ro/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri