Noul SUV compact Dacia Duster, care va fi produs la uzina din Mioveni, va intra în producție peste doar câteva săptămâni, conform lui Mihai Bordeanu, Managing Director Dacia Brand South Eastern Europe și Country Head Romania. Acesta nu a confirmat când va avea loc prezentarea oficială a noului model, conform Autocritica.

Noul Duster este tot mai aproape, SUV-ul autohton fiind la doar câteva zile de a intra în producție. Am scris recent că, cel mai probabil, modelul nu va fi echipat cu motoare diesel pe piața europeană, iar acum știm și că Dacia este pregătită să demareze producția unui SUV care va trebui să înlocuiască unul dintre bestsellerii de pe bătrânul continent.

„Suntem la câteva săptămâni distanță să începem producția noii generații Duster la Mioveni. Vorbim despre cel mai bine vândut SUV din Europa, în retail, în ultimii 6 ani,” a spus Bordeanu. „Este un motiv de mândrie pentru toată lumea de pe platforma de la Mioveni, de la Centrul de Tehnologie de la Titu, de la Centrul de Excelență de Design din București,” a adăugat acesta.

„În 2025, la început de an vom lansa Bigster, o mașină de segment C, mai mare decât Duster. Ca să fim gata să producem Bigster în 2025, trebuie să muncim foarte mult anul viitor”. a punctat Country Manager Dacia. „Va fi o mare provocare. Modelul (n.a. Bigster) a ajuns deja în România la centrul de design și va ajunge mai departe la centrul tehnic de la Titu”. wall-street.ro a fost în vizită la Centrul de Design din Capitală și a văzut cum va arăta noul Bigster, dar și noul Duster, prototipurile fiind deja în teste de luni bune. Mașinile au un design robust, împărțind multe elemente vizuale între ele.

Sursa foto: Dacia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri