Ford Otosan a început deja încărcarea primelor garnituri de tren si trailere cu noile Transit Courier și Tourneo Courier, destinate piețelor din Europa si Turcia, se arată într-un comunicat al companiei. Cele două modele au intrat în producție în luna octombrie.

În 2009, uzina Ford de la Craiova demara producția primului model comercial fabricat acolo, vanul ușor Transit Connect. Acum, producătorul american, ce a legat o lungă istorie în țara noastră, a început livrările primelor utilitare de generație nouă care se alătura crossoverului compact Ford Puma ce era deja fabricat în fosta uzină Oltcit/Daewoo.

În acest context, Ford România a invitat la fabrica Ford Otosan din Craiova primii săi clienți de Transit Courier. Aceștia au avut ocazia să viziteze fabrica și să descopere totodată procesele de producție a modelelor Ford construite în România.

„Suntem mândri că fabrica din Craiova a început livrarea primelor unități ale noilor modele. Avem mari speranțe pentru Transit Courier, care suntem siguri că va fi unul dintre motoarele economiei naționale în anii care urmează, dar și în Tourneo Courier, un model versatil, compact și adaptat atât nevoilor de business, cât și a celor de familie,” a spus Roxana Capătă, Managing Director, Ford România Services.

„A fost o reală plăcere să pot interacționa cu primii noștri clienți care ne-au acordat atât de multă încredere, cu atât mai mult cu cât aceștia au plasat comenzile înainte de a vedea mașina pe viu. Asta ne face încrezători în viitor și dornici să livrăm produse de calitate, capabile să îndeplinească cerințele complexe ale clienților noștri,” a declarat Müjdat Tiryaki, Președinte Ford Otosan Craiova.

Ford Turneo Courier și Transit Courier vin la pachet cu o investiție de aproape 500 milioane euro

Pentru a sprijini producția noii generații a gamei Courier la uzina din Craiova, Ford Otosan a demarat deja o investiție de 490 de milioane de euro și a desfășurat o campanie majoră de recrutare, creând 1.300 de noi locuri de muncă

Transit Courier poate fi comandat în două versiuni de motorizare – 1.0 EcoBoost (100 CP / 125 CP) sau 1.5 EcoBlue (100 CP), ambele cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Opțional, clienții pot opta pentru o cutie de viteze automată cu 7 trepte, disponibilă pentru unitatea pe benzină de 125 CP. Tourneo Courier este oferit într-o singură versiune de motorizare, pe benzină – 1.0 EcoBoost cu 125 CP, disponibil atât cu transmisie manuală cu 6 trepte, cât și cu transmisie automată cu 7 trepte.

Transit Courier, în echiparea Trend, cu motorul 1.0 EcoBoost de 100 CP, cu transmisie manuală cu 6 trepte are un preț special de lansare în România de 15.550 euro fără TVA. Persoanele juridice din România care doresc finanțare pot face achiziția prin Ford Leasing, un produs de leasing financiar cu marjă 0% plus Euribor, comision lunar 0 și avans de la 20%, oferit de UniCredit Leasing, în termeni și condiții comunicați ulterior de către Ford și UniCredit. Garanția extinsă complexă de 2+2 ani, în limita a 150.000 km, este inclusă pentru orice versiune comandată.

Tourneo Courier Trend cu motorizarea 1.0 EcoBoost de 125 CP și cutie de viteze manuală cu 6 trepte are un preț special de lansare de 18.100 euro fără TVA. Persoanele juridice din România care doresc finanțare pot face achiziția prin Ford Leasing, un produs de leasing financiar cu marjă 0% plus Euribor, comision lunar 0 și avans de la 20%, oferit de UniCredit Leasing, în termeni și condiții comunicați ulterior de către Ford și UniCredit. Garanția extinsă complexă de 2+2 ani, în limita a 150.000 km, este inclusă pentru orice versiune comandată.

Sursa foto: Ford Otosan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri