Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este întrerupt intre Zavestreni-Vadu Lat,unde in cursul acestei dimineți. În jurul orei 05:40, la ieșirea din stația Zavestreni, locomotiva trenului 9304(CFR Calatori), a deraiat de o osie, peste macazul 5/7, afectând firul II de circulație (fir I închis permanent pentru lucrări).

Acest eveniment a produs mai multe întârzieri ale trenurilor pe ruta Deva-București și Craiova-București.

Foto: wall-street.ro

La fața locului se deplasează personalul de specialitate CFR pentru verificare și stabilirea operațiunilor de intervenție necesare repunerii pe șină a locomotivei.
Sunt afectate mai multe trenuri de călători,care staționează in garile adiacente,până la redeschiderea circulației (72, 9900,10090, 11500,1594, 79, 11612, 9002, 11614).

Evenimentul va fi anchetat de o comisie de specialitate,care va stabili cauzele producerii deraierii. CFR SA vă asigură că toate interventiile desfășurate la fața locului au drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în zona respectivă,in conditii de siguranță.

Actualizare: 12:26

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 12:00, traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, între stațiile Zăvestreni și Vadu Lat, unde în cursul acestei dimineți, locomotiva trenului 9304 (CFR Călători) a deraiat, afectând firul II de circulație (fir I închis permanent pentru lucrări).

Menționăm faptul că, în zona respectivă, CFR SA a acționat cu mijloace specifice de intervenție, pentru ridicarea locomotivei și readucerea liniei în parametri, astfel încât circulația feroviară să fie reluată în condiții de siguranță.

Toate trenurile care au staționat temporar în intervalul 05:40 - 12:00, în gara Vadu Lat și în gările adiacente (Roșiori, Videle și București Nord) își vor relua circulația, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în cel mai scurt timp, în zona respectivă, în condiții de siguranță.

Evenimentul va fi anchetat de o comisie de specialitate, care va stabili cauzele producerii deraierii.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri