16 Iulie 2009

Seat Ibiza Cupra, FR si Bocanegra, la vanzare din septembrie



Porsche Romania, importatorul Seat pe plan local, va aduce din septembrie noile modele Seat Ibiza Cupra, FR si Bocanegra, precum si o motorizare noua 1.6 TDI CR de 90 CP.
Cele trei versiuni de top ale gamei Seat Ibiza beneficiaza de motor 1.4 TSI cu dubla supraalimentare, care dezvolta 150 si 180 CP, de cutie secventiala de viteze in 7 trepte DSG cu padele la nivelul volanului si de sistemul electronic XDS cu rol de diferential autoblocant.

Astfel, Ibiza reprezinta primul model realizat de grupul Volkswagen in acest segment si cu aceasta platforma care va beneficia de motorul 1.4 TSI impreuna cu cutia de viteze in 7 trepte DSG. De asemenea motorul, in ambele versiuni de putere (150 CP si 180 CP) indeplineste norma de poluare EU5.

Cea de-a treia generatie a modelului Seat Ibiza FR dezvolta prin intermediul propulsorului cu dubla supraalimentare 1.4 TSI aceeasi putere de 150 CP care era oferita de motorul 1.8 20VT disponibil pentru generatia anterioara. Modelul va fi oferit in ambele versiuni, cu 5 usi si 3 usi (SC).

Cea de-a cincea generatie a modelului Seat Ibiza Cupra este echipat cu propulsorul 1.4 TSI care dezvolta 180 CP, fiind prima data cand un motor din aceasta clasa creat de grupul Volkswagen dezvolta o asemenea putere. Propulsorul este disponibil numai pentru caroseria SC.

Seat 1200 Sport Bocanegra lansat pe piata in urma cu 34 de ani s-a bucurat de aceeasi cautare de care va avea parte noul Ibiza lansat in prezent cu aceeasi denumire. Stilul generatiei actuale Seat Ibiza a fost definit la Salonul Auto de la Geneva de la 2008 prin prototipul SportCoupé “Bocanegra”. Bocanegra va fi disponibil cu optiunile de motorizare oferite pentru FR si Cupra.

Ibiza FR, noul Cupra si Bocanegra beneficiaza de aceeasi echipare in versiunea de serie – ESP, TCS + EBA, XDS, ABS, suspensii specifice, manerele portierelor in culoarea caroseriei, faruri duble, proiectoare de ceata cu lumini de viraj (functie cornering), luneta fumurie si geamuri laterale spate fumurii, instalatie de climatizare, sistem de asistenta la pornirea in rampa, echipament audio cu redare a fisierelor in format MP3 + Aux-in + 6 difuzoare, comenzi pentru radio si telefon pe coloana de directie, computer de bord, geamuri fata electrice, geamuri spate actionate electric (versiunea FR cu 5 usi).

In lista de dotari optionale sunt airbagurile cortina pentru locurile din fata si spate + airbaguri laterale, alarma volumetrica, oglinzi exterioare pliabile electric, trapa actionata electric, cotiera fata, scaune fata incalzite, faruri bi-xenon + AFS + sistem de spalare a farurilor, port USB compatibil pentru iPod, conexiune Bluetooth, port USB + conexiune Bluetooth, vopsea metalizata, vopsea de culoare rosu Emocion si vopsea la alegerea clientului (optiunea nu este disponibila pentru Bocanegra, care este clientilor disponibila numai in nuantele Rosu Dakota si Alb Candy).



Citeste si