8 Martie 2010

Maserati lanseaza in 2010 Quattraporte Sport GT S “Awards Edition”



Quattroporte Sport GT S “Awards Edition”, cel mai nou model al gamei Maserati, va fi lansat la nivel mondial incepand cu a doua jumatate a anului 2010.
Noul Quattroporte Sport GT S "Awards Edition" are la baza modelul Quattroporte Sport GT S.

Maserati Quattroporte Sport GT S “Awards Edition” va completa gama Maserati Quattroporte existenta, Quattroporte S si Quattroporte Sport GT S, motor 4.7 l ce dezvolta o putere de 440 CP.

Toate modelele Quattroporte sunt echipate cu o transmisie automata cu 6 trepte de viteza proiectata in colaborare cu ZF.

Placuta speciala exterioara “Awards Edition” este pozitionata pe montantul B si completeaza aspectul masinii, transformand-o, in acelasi timp, intr-o masina unica si inconfundabila.

Pe perioada celor sase ani de existenta, Maserati Quattroporte a primit 56 de premii.

Noua culoare exterioara Quarzo Fuso – gri metalic perlat cu o nuanta aurie – exclusiva pe acest model.

Tratamentul aplicat partilor exterioare cromate, precum si prizelor de aer laterale si conturului radiatorului, se imbina cu jantele 20” Multi Trident, culoare gri inchis si finisaj satinat.

Sistemul de franare, ce reproduce sistemul montat pe modelul Quattroporte Sport GT S si foloseste tehnologia dual–cast, este imbunatatit de catre etrierele slefuite manual atat pe fata cat si pe spate. Cu Quattroporte Sport GT S “Awards Edition”, Maserati si Brembo introduc, pentru prima oara pe piata, etrierele slefuite.

Tapiteria scaunelor din piele Poltrona Frau este combinata cu tapiterie perforata Alcantara cu model ondulat.
Portbagajul finisat in culoarea neagra dispune de detalii cromate si de spatiu de depozitare din piele, pozitionat lateral.

Maserati GranCabrio, ce a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie 2009, va fi disponibil in concesiunile din Europa incepand din luna martie.

GranCabrio reprezinta esenta Maserati in ceea ce priveste vehiculele open-top si, fiind primul si unicul model de acest tip, urmeaza pasii vehiculelor care au marcat istoria brandului: 1950 A6G Frua Spyder, 1960 3500GT Vignale Spyder, 1964 Mistral Spyder, 1968 Ghibli Spyder, 2001 Spyder si 2004 GranSport Spyder.

Motorizarea are 440 CP, motor 4.7 l, transmisie automata cu sase trepte de viteza.



Citeste si