Laura Pissea s-a alaturat echipei Qualia in luna martie a anului 2011, in calitate de Senior HR Consultant. Din acest rol, ea a coordonat si finalizat cu succes proiecte de recrutare si executive search pentru companii din diverse industrii.

“Planurile companiei Qualia pentru anii 2012 si 2013 sunt ambitioase, unul dintre proiecte fiind lansarea unei noi linii de business in domeniul consultantei in resurse umane. In ceea ce ma priveste, voi contribui la atingerea acestor obiective prin coordonarea proiectelor din domeniile marketing si IT si prin implicarea in proiecte de consultanta organizationala. Un alt rol pe care il voi avea va fi cel de mentor pentru consultantii juniori”, a declarat Pissea.

Laura Pissea are o experienta de peste sapte ani in resurse umane. Ea si-a inceput cariera in UPC Romania ca Recruiter, avansand ulterior pe pozitiile de HR Specialist si HR Manager in cadrul companiei Verida Credit.

Qualia activeaza pe piata de profil de sapte ani. Firma ofera servicii de recrutare si executive search la nivel de specialisti, middle si top management, precum si consultanta in analiza si dezvoltare organizationala.