Octavian Pantis este Managing Director al firmei TMI Training & Consulting companie pe care o conduce din 1999, cand a deschis in Romania biroul companiei internationale de training si consultanta TMI, infiintata in 1975 in Danemarca.

El este absolvent de Stiinte Economice - Relatii Economice Internationale si si-a continuat studiile cu specializari in Marketing si Antreprenoriat. Pantis are o certificare internationala conferita de TMI pentru a conduce o serie de programe de training si consultanta.Este Certified Professional Behavior Analyst (CPBA) si Certified Professional Values Analyst (CPVA) de catre Success Insights International.

A castigat premiile “Trainer of the Year” pentru 2010 si “Best Speaker” la Conferinta Training 2007. Octavian Pantis este membru al Professional Speakers Association for Europe.

Octavian este autorul celor mai bine vandute audiobookuri din colectia self help editata de Humanitas Multimedia, audiobookuri cu tema Time Management si Practical Leadership.

Octavian Pantis va fi prezent joi, 8 noiembrie, la conferinta HR 2.0: Transformarea organizationala in noua economie organizata de wall-street.ro.