De formatie, avocat, Marius Mihailescu este un antreprenor de succes de peste 10 ani in domeniul consultantei, avocaturii si a investitiei in oameni. In prezent este reprezentantul in Romania al programului de Executive MBA oferit de Tiffin University din Statele Unite si Universitatea din Bucuresti.

De-a lungul anilor a ocupat diverse pozitii ca avocat, consultant in business si asistent profesor universitar. Detine un Executive MBA la Tiffin University si un Master in Public Justice Administration la Universitatea Nicolae Titulescu.

Programul Executive MBA este concentrat pe dezvoltarea competentelor legate de abilitatile de comunicare, rolul de lider si munca in echipa, tehnologia informatiei, fluxul si managementul finantelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia si analiza companiei in raport cu competitorii si industria, managementul companiei la nivel national si global.

Marius Mihailescu va fi prezent joi, 8 noiembrie, la conferinta HR 2.0: Transformarea organizationala in noua economie organizata de wall-street.ro.