Scoala de coafura si machiaj in Bucuresti cu profesori moldoveni si rusi

Oksana Danilisin, o tanara din Republica Moldova in varsta de 26 de ani, vrea sa deschida o scoala de coafura si machiaj in Bucuresti, iar profesorii vor fi doar specialisti din Rusia, Moldova si Ucraina.

Antreprenoarea a deschis in urma cu aproape doi ani si jumatate salonul de infrumusetare Oksana in zona cartierului Primaverii din Capitala, insa de la inceputul lui 2012 salonul a fost mutat in apropiere de Piata Dorobanti. Salonul ofera servicii complete (coafor si frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj), dar pentru a se diferentia de alte businessuri similare, Danilisin a mizat pe promovarea impletiturilor rusesti.

“Visul meu a fost sa deschid o scoala cu profesori de la Chisinau, Kiev si Moscova, pentru ca acolo este un alt stil. Iar cea mai buna metoda pentru a vedea daca este o astfel de nevoie pe piata a fost sa deschid propriul salon de coafura. Si, dupa doi ani, pot spune ca da, este nevoie de o astfel de scoala, dar deocamdata suntem la inceput, adica ne gandim daca este un lucru pe care sa-l facem noi sau sa luam o franciza. Sper ca in iunie sa avem un raspuns ferm”, explica intreprinzatoarea.

Timpul de studiu nu va fi mai mic de doi ani, comparativ cu in jur de sase luni cat dureaza in general cursurile din Romania pentru specialistii in coafura sau machiaj. Scoala va oferi atat cursuri pentru specialisti, acestia urmand sa fie admisi pe baza unui examen, dar si pentru amatori.

Afla mai multe despre salonul lansat de Oksana Danilisin, dar si despre scoala pe care vrea sa o deschida in suplimentul „Start-up” din 4 februarie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri