Compania germana EuroPark Rust ofera, prin intermediul retelei EURES, 80 de posturi pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (30) si bucatar (20).

Angajatorul cauta persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2).

AMOFM precizeaza ca angajarea se va face pe o perioada de sase luni, incepand din aprilie 2013.

"Salariul oferit este de 1.720 euro brut/luna pentru ospatar, 1.750 euro brut/luna pentru barman si 1.720 - 2.100 euro brut/luna (in functie de calificare si experienta profesionala) pentru bucatar. Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. Cazarea este asigurata de angajator contra cost, iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu", a precizat AMOFM Bucuresti.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca din judetele de domiciliu, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Pentru inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate persoanele interesate au nevoie de o cerere tip care se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca, de o copie act de identitate sau pasaport, CV model Europass in limba germana, cazier judiciar in original din care sa reiasa ca nu au antecedente penale (termen de valabilitate de luni) si adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea "Apt pentru munca".

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti va organiza in 4 si 5 martie selectia lucratorilor.