Angajatorii din Germania ofera, prin intermediul EURES Romania, 91 de locuri de munca, cele mai multe pentru operator spalari industriale, manipulant bagaj/marfa si soferi de camion, informeaza Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti.

Alte posturi pentru care se cauta lucratori romani sunt gradinar (7 posturi), specialist siguranta transport pe calea ferata si inspector tehnic de tren (cate 7 posturi), macelar (5), personal servire (4), sofer de autobuz, marinar, operator masini CNC, personal intampinare oaspeti, bucatar, specialist restaurant, personal gastronomia de sistem (cate 2 posturi), comandant de nava, cusator, mecanic masini industriale, tehnician electronica, tamplar, tehnician sondaje topografice, tehnician aparate si sisteme electronice, croitor decoratiuni, mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare, camerista/roomboy, receptioner (cate un post).

Contractele de munca pot avea durata determinata, de 6-12 luni, sau pot fi permanente.

Salariile variaza intre 30.000 si 60.000 de euro brut/an. Cele mai mari salarii sunt oferite pentru postul de mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare (3.000 de euro brut/luna), pentru postul de tehnician sondaje topografice (2.000 - 2.500 de euro brut/luna), pentru posturile de sofer camion pe distante scurte/lungi (2.430 de euro brut/luna), pentru postul de receptioner (2.000 - 2.300 de euro brut/luna), pentru posturile de sofer de autobuz (2.237 de euro brut/luna).

Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicita experienta si/sau calificare in domeniu, precum si cunostinte bune/foarte bune de limba germana si/sau de limba engleza.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri