Angajatori germani ofera locuri de munca pentru urmatoarele ocupatii:

  • bucatar/bucatar sef/bucatar specialist (15 posturi),
  • ospatar (15 posturi),
  • barman (5 posturi),
  • personal in industria gastronomiei de sistem (15 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospatar, barman si personal in industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist, angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu, precum si cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2.

Salarii de mii de euro in Germania

Angajarea se face pe o perioada de cel putin sase luni, incepand cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe durata nedeterminata. Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar si barman, 1.700 – 2.400 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist si de 1.450 euro brut/luna pentru personalul in industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurata de catre angajator sau acesta poate oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti.

Citeste si:

Documente necesare pentru inregistrarea in baza de date:

- cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
- copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
- C.V model Europass (cu fotografie) in limba germana (Lebenslauf);
- cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

Sursa foto: barman, Shutterstock