18 Martie 2013

Top On The Move: Cosmote, Orange si Fornetti fac schimbari de primavara



Odata cu venirea primaverii, companii imprortante din Romania, precum Cosmote, Orange si Fornetti, au anuntat schimbri importante in management. Afla despre ce este vorba.

Orange face schimbari in echipa de top management

Orange Romania, cel mai mare jucator al pietei locale telecom, a anuntat promovarea in fruntea departamentelor Business to Business (B2B) si sales & distribution a unor angajati vechi din cadrul companiei.

Florin Popa, care a ocupat pana de curand pozitia de sales & distribution director, a preluat functia de business to business director.

Citeste aici articolul integral.


Sebastian Gutiu, managing partner al biroul Scoenherr din Bucuresti

Firma europeana de avocatura Schoenherr l-a numit pe Sebastian Gutiu, managing partner, al biroului din Bucuresti, membru al Comitetului Director al firmei. Comitetul Director are patru membri si are ca principal obiectiv stabilirea si implementarea strategiei firmei.

Sebastian Gutiu, unul dintre primii parteneri ai Schoenherr din afara Austriei, a devenit managing partner al biroului din Bucuresti in anul 2008.

Dupa absolvirea studiilor la Universitatea de Vest din Timisoara si la Universitatea din Graz, Austria, Sebastian Gutiu s-a specializat in real estate si litigii si arbitraj. El coordoneaza echipa de real estate si constructii si, de asemenea, echipa de litigii si arbitraj, in a carei formare si dezvoltare a avut un rol cheie.

Citeste articolul integral aici.


Alina Necula este noul director de marketing si vanzari al Adama

La aproape un an si jumatate de la preluarea dezvoltatorului imobiliar Adama de catre grupul austriac Immofinanz, Alina Necula a fost promovata in functia de director de marketing si vanzari.

Ea il inlocuieste pe Asher Lax, care a parasit Adama in urma modificarilor facute in structura organizationala.

Citeste articolul integral aici.



Schimbari in top managementul JLL: Javaher preia o functie regionala

Jones Lang LaSalle numeste un nou director general al biroului din Romania, dupa ce Troy Javaher a fost promovat intr-o functie de conducere in cadrul departamentului regional de investitii. Gijs Klomp va prelua conducerea biroului din Romania.

Jones Lang LaSalle a anuntat numirea lui Gijs Klomp in functia de managing director al biroului din Romania, incepand cu 1 mai 2013.

Citeste articolul integral aici.

Un nou director general pentru Fornetti

Csaba Toth a fost numit director general al companiei de produse de patiserie Fornetti incepand cu luna martie.

La inceputul acestui an, Zoltan Panczel, cel care a condus Fornetti Romania timp de opt ani, a incetat din viata.

Csaba Toth (34 de ani) face parte din echipa Fornetti din anul 2011. Este absolvent al Facultatii de Drept si al unor cursuri postuniversitare in management.

Citeste articolul integral aici.

Grecii de la Cosmote aduc un neamt la conducerea operatiunilor din Romania

Cosmote Romania l-a numit pe Nikolai Beckers in functia de CEO al companiei, incepand cu 1 aprilie, inlocuindu-l pe Stefanos Teocharopoulos, cel care a condus business-ul OTE in Romania in ultimii cinci ani. El va ocupa, de asemenea, si pozitia de CEO in cadrul Romtelecom.

Beckers a fost CEO in cadrul T-Systems Franta din septembrie 2011. El are o experienta extinsa in telecomunicatii, IT&C, Internet si Social Media.

Citeste articolul integral aici.


O romanca preia conducerea fabricii P&G din Rusia

Adina Pascu, 42 de ani, cea care a condus in ultimii sase ani fabrica de detergenti a Procter&Gamble din Timisoara, a preluat functia de director general al unitatii de productie din Novomoskovsk, Rusia.

Adina Pascu a mai lucrat in cadrul fabricii Novomoskovsk in perioada 2003-2005 ca director de operatiuni a sectiei de detergenti lichizi. P&G a achizitionat fabrica in 1993, fiind prima unitate de productie a gigantului american in Rusia.

Pascu lucreaza in cadrul Procter&Gamble din anul 1996, ocupand din anul 2007 pozitia de director general al unitatii de productie din Timisoara.

Conducerea fabricii de detergenti a P&G din Timisoara a fost preluata de Tomas Andrascik, fostul director de resurse umane a unitatii de productie a P&G din Rakona, Cehia.


Citeste articolul integral aici.


Inform Lykos SA isi ia CEO de la Orange

Ana Maria Gergely (foto) va prelua conducerea Inform Lykos S.A Bucuresti, una dintre cele mai importante companii din domeniul managementului de date si informatii cu caracter confidential.

Numirea noului CEO reprezinta un moment definitoriu pentru noua etapa de dezvoltare a Grupului Lykos, care debuteaza cu inaugurarea facilitatii de productie Austria Card din Bucuresti, amenajata si echipata „in oglinda” cu fabrica de la Viena. Inform Lykos Romania si Austria Card lucreaza impreuna pentru a oferi servicii complete pentru numeroase industrii majore, precum si pentru sectorul bancar din tarile europene si din intreaga lume.

Citeste aici articolul integral.





Citeste si