WU incepe inscrierile la programul de Executive MBA din Bucuresti

WU Executive Academy, parte din Vienna University of Economics and Business (WU), da startul inscrierilor la programul part-time de Executive MBA organizat la Bucuresti. Startul inscrierilor este insotit de un discount de 5% din valoarea de 35.000 euro a programului.

Programul de Executive MBA oferit de WU este acreditat de catre AMBA (Association of MBAs) si este prezent pe piata romaneasca din 2006.

Pe parcursul celor 14 luni de program in regim part-time, studentii beneficiaza de 2 rezidentiate internationale, in Austria si USA, si de expertiza unor profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universitati internationale: Thunderbird School of Global Management, Carlson School of Management, University of South Carolina.

Programul se adreseaza middle si top managerilor care doresc sa faca un nou pas in cariera, sa obtina o viziune globala a business-ului sau sa isi inceapa propria afacere.

Criteriile de inscriere includ o diploma de licenta, cel putin 5 ani intr-o functie de management, experienta in leadership si foarte bune cunostinte ale limbii engleze.

Programul de Executive MBA din Bucuresti incepe in 14 noiembrie 2013 si se finalizeaza in 31 ianuarie 2015, cursurile fiind organizate in Bucuresti, 4 zile pe luna, cu exceptia celor doua rezidentiate.

"Programul are la baza un curriculum complex si adaptat contextului actual (Management General si Financiar, Strategie Internationala, Economia in tranzitie: Provocari si strategii pentru o noua Europa) si se bucura de aplicabilitatea practica a materiilor studiate“ a declarat Adriana Georgescu, Managerul programului in Romania.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU). WU se bucura de mai bine de 100 de ani de o reputatie exceptionala in calitate de furnizor de educatie in domeniul managerial. Portofoliul educational al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificari universitare, programe corporate, dar si diverse seminarii, devenind, in ultimii ani, unul dintre principalii furnizori de educatie in Europa Centrala si de Est.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri