Specialistii romani in meserii cu traditie la nivel national sunt foarte cautati in vestul Europei. Angajatorii din Franta au deschis sute de oferte de munca, iar majoritatea dintre acestea se adreseaza meseriasilor specializati in diverse ramuri industriale, potrivit datelor site-ului de recrutare Tjobs.ro.

Astfel, se cauta instalatori, vorbitori de limba franceza, pentru executia unor lucrari. Salariul oferit este de 1.500 de euro, net, lunar, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator.

De asemenea, angajatorii francezi cauta sudori, vorbitori de limba franceza, specializati in sudura MIG MAG 135-136 sau TIG INOX sau WIG, pentru productia de piese pentru o centrala nucleara. Salariul oferit este cuprins intre 1.500 si 2.000 de euro, net, lunar, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator.

Sunt disponibile oferte si pentru cazangii, vorbitori de limba franceza, pentru confectionarea de cazane, silozuri si cuveutilizate in industria famaceutica. Salariul oferit este negociabil, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator.

Se cauta de asemenea vopsitori industriali, vorbitori de limba franceza, pentru vopsirea de piese si masini. Salariul oferit este negociabil, cazarea si transportul fiind asigurate de angajator


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Contribuabilii francezi vor putea fi urmariti de Fisc pe Facebook