La cursuri se pot inscrie 600 de manageri din regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord-Est, Sud-Est, Nord Vest, Sud-Vest, Sud-Muntenia, Centru.

Sunt considerate eligibile persoanele care ocupa o functie de conducere (au in subordine angajati) intr-o companie privata.

Cursurile sunt atat fata-in-fata, cat si in format electronice (e-learning) si au loc in Bucuresti si la Iasi. La final, participantii primesc un atestat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) de abilitati antreprenoriale si manageriale si o subventie in valoare de 725 lei.

Cursantii au obligatia de a parcurge integral modulul de abilitati manageriale, de a fi prezenti in proportie de 100% la activitatile zilnice fata-in-fata (2 weekend-uri) si sa participe la examen.

Florin Jianu: 3 din 10...
Citeste si: Cate firme romanesti indraznesc sa treaca granitele tarii?

Proiectul finantat prin fonduri structurale europene „E.H.R. - Antreprenoriat pentru resurse umane” este implementat de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), in parteneriat cu Federatia “Junior Chamber International” (JCI), D&D Research si Asociatia Nationala a Editorilor si Autorilor de Teste Psihologice si Educationale.

Mai multe detalii despre proiect si despre modalitatea de inscriere se gasesc pe site-ul www.ehr-antreprenoriat.ro.