Competitia "Startupperul Anului": pana cand te poti inscrie pentru sansa de a castiga premii in valoare de 25.000 de euro

Grupul Total, producator si furnizor global de energie, organizeaza a doua editia a competitiei "Startupperul Anului" in aproape 60 de tari, printre care si Romania.

Editia 2018-2019 a competitiei “Startupperul Anului sustinut de Total” vizeaza sprijinirea si recompensarea tinerilor antreprenori care au un proiect sau o afacere infiintata cu mai putin de doi ani in urma si care activeaza in orice industrie. In fiecare tara participanta, un juriu local, format din experti de la Total, specialisti in antreprenoriat, lideri si membri ai comunitatii de afaceri vor desemna trei castigatori. Evaluarea va fi facuta in baza unor criterii precum:

  • caracterul inovator
  • impactul social si comunitar
  • potentialul de fezabilitate si dezvoltare

Castigatorii vor primi titulatura de "Startupperul Anului sustinut de Total", sprijin financiar in valoare cumulata de 25.000 euro, un program de mentorat si coaching profesional, precum si promovare si expunere media.

"Totodata, pentru a veni in sprijinul antreprenoriatului feminin la nivel global, juriul din fiecare tara va desemna cate o Femeie Antreprenor de Top. Acest premiu special, in plus fata de celelalte, este modalitatea prin care Total doreste sa incurajeze cat mai multe femei sa se inscrie si sa participe la competitie.
Ulterior, un juriu international se va reuni pentru a selecta sase mari castigatori din randul tuturor castigatorilor de premiu I din fiecare tara unde Grupul organizeaza competitia Startupperul Anului", conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Proiectele pot fi inscrise, in perioada 9 octombrie - 13 noiembrie, aici.

Total Romania a fost infiintata in anul 2005, ca un parteneriat economic intre companiile Total (Franta) si Lustic (Romania). In prezent, compania are sediul in Bucuresti si detine o fabrica la Cristian, Brasov si un depozit de bitum in Ozun, Covasna.

Citeste si:
TOTAL Romania are un nou director general
Marco Pannunzio este noul...

Sursa foto: Rawpixel.com / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri