Agricultura, viitorul economiei? Printul William studiaza managementul agricol

Printul William al Marii Britanii se reintoarce la scoala in 2014, pentru a urma un curs de zece saptamani despre managementul agricol, la Universitatea din Cambridge, informeaza presa internationala citata de Mediafax.

Cursul de management agricol este organizat prin Programul Cambridge pentru Sustenabilitate, la Universitatea din Cambridge, a anuntat palatul Kensington, resedinta oficiala a printului William. Cursul va incepe in ianuarie si se va incheia la mijlocul lunii martie.
Printul William, in varsta de 31 de ani, va participa la seminarii, conferinte si intalniri, pentru "o intelegere a problemelor contemporane care afecteaza afacerile din domeniul agricol si comunitatile rurale in Regatul Unit". El va participa la 18-20 de ore de cursuri pe saptamana, ceea ce va include si scrierea unor eseuri, dar si la excursii tematice.
In septembrie anul acesta, printul William a anuntat ca se retrage din Royal Air Force, dupa sapte ani si jumatate de serviciu militar cu norma intreaga.
Ducele de Cambridge a absolvit cursurile Universitatii din St. Andrews in 2005, obtinand o diploma in geografie.
De asemenea, in timpul facultatii a cunoscut-o pe cea care i-a devenit sotie, Kate Middleton.
In ultimele luni, William si Catherine au fost ocupati calatorind in jurul lumii, pentru a-si respecta indatoririle oficiale regale, si au participat la evenimente de caritate, a mai anuntat palatul Kensington.
"Ducele va continua sa sprijine munca reginei si a familiei regale printr-un program de angajamente oficiale, atat acasa, cat si in strainatate, alaturi de ducesa de Cambridge", mai spune sursa citata.
Este posibil ca, anul viitor, Kate si William sa il ia si pe printul George, fiul acestora, in calatoriile lor, acestia urmand sa viziteze Australia si Noua Zeelanda in aprilie.
Printul William este al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri