Neli Pfeiffer, fondatoarea Apiestetic, singurul salon specializat in cosmetica apicola din Romania, si Adriana Popovici si Ioana Angelescu, alte doua profesioniste in domeni, lanseaza pe 15 februarie prima scoala de cosmetolgie din Romania

Adriana Popovici, Neli Pfeiffer si Ioana Angelescu (foto de la stanga la dreapta) au experienta individuala de peste 30 de ani la nivel local si international.

„Dorim sa aratam generatiilor mai tinere ca Romania a avut o scoala de cosmetica serioasa, cu baza fundamentata de oameni de stiinta de valoare inestimabila – cum au fost dr. Aurel Voinea, considerat parintele cosmeticii, sau Olga Tudori si Natalita Gorgea, fondatoarele primului Institut de Infrumusetare din Romania”, arata Neli Pfeiffer, cofondatoarea scolii de cosmetologie si una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene din Romania.

Pretul scolii de cosmetica este de 2.400 lei (se vor achita in 6 rate egale la inceputul fiecarei luni de curs).

Ce este cosmetologia?

„Cosmeticianul se ocupa de fata, in timp ce cosmetologul se ocupa de intregul corp. Am vrut sa lansam aceasta scoala pentru ca in prezent majoritatea cursurilor de pe piata pleaca de la branduri. Cursurile pe care le vom lansa noi nu sunt suficiente, dar poti lucra intr-un salon si vei sti ce sa citesti”, explica Pfeiffer.

Citeste si:
Doamna cosmeticii apicole: Cand am inteles ce inseamna...
Doamna cosmeticii apicole:...

Cursurile, certificate si atestate de Ministerul Muncii, se adreseaza tuturor persoanelor care fie isi doresc sa urmeze o cariera sau sa lanseze o afacere in domeniul frumusetii, fie sunt pasionate de aceasta stiinta.

Elevii vor urma cursuri de cosmetologie generala (tehnica clasica si moderna, anatomie, dermatologie, patologie, chimie, nutritie, psihologie, marketing) si cosmetica decorativa (pensat, epilat, vopsit, machiaj profesionial).

La finalul celor sase luni de studiu, cursantii vor sustine examenul final in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Ministerului Muncii. Promovabilitatea va fi atestata printr-un certificat de calificare in domeniul cosmetologiei.

Persoanele interesate de inscriere pot accesa pagina de internet a Scolii de Cosmetologie Apiestetic sau pagina de Facebook cu acelasi nume.

Citeste si:
Întoarcerea la muncă după perioada de izolare: cum îţi reintri în ritm
Întoarcerea la muncă după...

In functie de conditiile financiare, motivatia si determinarea pe care o arata, candidatii au sansa de a primi o bursa finantata 100%.

Afla mai multe din articolul: Doamna cosmeticii apicole: Cand am inteles ce inseamna privatizarea, ca pot fi propriul meu stapan, m-am hotarat imediat

Sursa foto: Scoala de cosmetologie Apiestetic

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Meserie de viitor: cât poate să câștige un inginer cu experiență în România
Setari Cookie-uri