“Destination: Management” este un program de dezvoltare profesionala accelerata care se adreseaza studentilor in ultimul an sau absolventilor. Astfel, la finalul perioadei de pregatire de doi ani, cei 12 trainee vor detine abilitatile necesare pentru a ocupa o functie de management in cadrul companiei.

Tinerii pot aplica pentru pozitiile disponibile in 5 dintre departamentele companiei – Comercial, HR, Supply Chain, Audit si Procurement – aflate in cele 4 orase in care Coca-Cola HBC isi desfasoara operatiunile – Bucuresti, Timisoara, Ploiesti si Dorna.

Aplicarea se realizeaza in perioada 14 februarie – 13 aprilie pe site-ul de cariera al companiei, urmand ca programul sa debuteze in toamna acestui an. In ultima etapa a procesului de selectie, 30 de tineri vor participa, timp de o saptamana, la “Scoala de Business Coca-Cola HBC”. Ei vor trece printr-un program de cunoastere a companiei si vor interactiona cu managerii Coca-Cola HBC in cadrul prezentarilor si exercitiilor practice de business.

Citeste si:

Odata recrutati, cei 12 Trainee vor parcurge 3 etape in cadrul programului “Destination: Management”:
- First Level – cunoasterea companiei si a activitatilor caracteristice departamentului ales;
- Second Level – gestionarea proiectelor proprii si interactiunea cu celelalte departamente ale companiei pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;
- Third Level – gestionarea unei echipe.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punctul de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni.

In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic denumit Coca-Cola HBC Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania.

Sursa foto: Coca-Cola, Shutterstock.com