Coca-Cola HBC Romania a lansat cea de-a treia editie a Programului de Management Trainee “Destination: Management”, adresat studentilor in ultimul an si absolventilor. Ca si in 2013, procesul de selectie a viitorilor Trainee va include Scoala de Business Coca-Cola HBC, la care vor participa cei mai buni 30 de candidati.

“Destination: Management” este un program de dezvoltare profesionala accelerata care se adreseaza studentilor in ultimul an sau absolventilor. Astfel, la finalul perioadei de pregatire de doi ani, cei 12 trainee vor detine abilitatile necesare pentru a ocupa o functie de management in cadrul companiei.

Tinerii pot aplica pentru pozitiile disponibile in 5 dintre departamentele companiei – Comercial, HR, Supply Chain, Audit si Procurement – aflate in cele 4 orase in care Coca-Cola HBC isi desfasoara operatiunile – Bucuresti, Timisoara, Ploiesti si Dorna.

Aplicarea se realizeaza in perioada 14 februarie – 13 aprilie pe site-ul de cariera al companiei, urmand ca programul sa debuteze in toamna acestui an. In ultima etapa a procesului de selectie, 30 de tineri vor participa, timp de o saptamana, la “Scoala de Business Coca-Cola HBC”. Ei vor trece printr-un program de cunoastere a companiei si vor interactiona cu managerii Coca-Cola HBC in cadrul prezentarilor si exercitiilor practice de business.

Odata recrutati, cei 12 Trainee vor parcurge 3 etape in cadrul programului “Destination: Management”:
- First Level – cunoasterea companiei si a activitatilor caracteristice departamentului ales;
- Second Level – gestionarea proiectelor proprii si interactiunea cu celelalte departamente ale companiei pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;
- Third Level – gestionarea unei echipe.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punctul de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni.

In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic denumit Coca-Cola HBC Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania.

Sursa foto: Coca-Cola, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri