Vodafone, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, lanseaza Discover, un program prin care studentii, absolventii si masteranzii romani au acces la o cariera in cadrul filialei din Romania, dar si la nivel international.

Programul Discover se adreseaza studentilor din ultimii ani, proaspetilor absolventi de studii superioare precum si studentilor la master din Romania, indiferent de profilul institutiei de invatamant. Toti cei alesi in programul Discover vor fi remunerati conform grilei de salarizare a Vodafone Romania.

Cei mai buni dintre tineri vor fi selectati sa lucreze, timp de doi ani. pentru unul dintre departamentele: vanzari/marketing, tehnic, financiar sau resurse umane, din cadrul Vodafone Romania. La sfarsitul programului, cei mai performanti candidati vor putea concura pentru un stagiu international de doi ani, in cadrul Vodafone Group.

Proiectul a fost lansat, in faza pilot, la inceputul acestui an, iar urmatoarea selectie va avea loc in mai-iunie 2014.

“Vorbim despre o sansa extraordinara pentru tinerii romani aflati la inceput de cariera de a ajunge sa lucreze nu numai in una dintre cele mai dorite companii din Romania, dar si de a avea o experienta internationala, in una dintre tarile in care Vodafone opereaza,” a declarat Arun Krishnamurthy, director de resurse umane in cadrul Vodafone Romania.

Programul cuprinde patru etape: procesul de selectie, perioada de internship, perioada de angajare si procesul de selectie globala.

  • Procesul de selectie: poate dura intre 1-2 luni si implica o serie de teste de inteligenta si logica verbala/numerica precum si probe de evaluare a abilitatilor si competentelor (assessment center). La sfarsitul perioadei de testare, candidatii vor sustine un interviu cu unul dintre directorii companiei.
  • Internship: timp de 6 luni, studentii selectati beneficiaza de stagii scurte in diverse departamente pentru a se familiariza cu procesele de lucru. Totodata, fiecare candidat are alocat un mentor si primeste sfaturi privind cariera din partea consultantilor din echipa de resurse umane.
  • Angajarea: dupa perioada de Internship, studentii sunt angajati full-time in cadrul Vodafone Romania pe o perioada de 18 luni. In tot acest timp, rolul se poate schimba, in functie de evolutia si afinitatea persoanei.
  • Selectia globala: la sfarsitul celor 2 ani petrecuti la Vodafone Romania, cei mai buni dintre absolventi vor fi selectati pentru o experienta internationala de 2 ani, intr-una din tarile in care Vodafone activeaza.

Cei interesati pot trimite deja CV-urile la adresa discover_ro@vodafone.com.

Vodafone este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania pe segmentul de IT&C, compania avand in jur de 3.000-3.500 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri