Cu totii i-am auzit pe sefii nostri spunand lucruri cu care nu am fost de acord, insa topul afirmatiilor deplasate il conduce detasat propozitia “Menirea ta este sa ma faci pe mine sa am o imagine buna”. Iata cum poti raspunde in fata unei astfel de afirmatii, potrivit Business Insider.

  • De ce ar trebui sa muncesc mult pentru ca tu sa primesti toate laudele sis a ai o imagine buna?
  • Sarcina mea este sa creez produse, sa servesc clientii, sa pregatesc raportul financiar, sau alte activitati care duc la succesul organizatiei.
  • Sarcina ta este sa imi fii mentor si sa ma ajuti sa ma dezvolt, de ce te-as ajuta sa ai o imagine buna, cand tu nu imi esti alaturi.
  • Daca aceasta este sarcina mea in companie, atunci imi voi cauta alt job.

O multime de studii au aratat de-a lungul timpului ca factorul numarul unu care influenteaza satisfactia la locul de munca a unui angajat este seful direct. Daca acesta este unul nepotrivit, indiferent cat de mult ii place unui angajat ceea ce face, in final va fi tot nemultumit.

Angajatii fericiti la locul de munca au sefi care ii cunosc si care se gandesc la interesul lor.

Cei mai buni manageri nu isi asuma reusitele singuri, ci impreuna cu echipele lor.

Sursa foto: Sef strigand, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri