Aplicantii pot opta pentru una dintre cele 17 pozitii in echipa de IT, restul pozitiilor fiind dedicate departamentului de marketing.

Programul cuprinde doua stagii, “Emag Coding Arena” si “eMAG webXPERIENCE”, care se vor derula in lunile iulie si august si se adreseaza pasionatilor de programare si digital marketing.

“Programele pe care le organizam vor fi extrem de interesante si vor deschide perspective de formare profesionala, iar stagiarii vor avea oportunitatea de a intra in cea mai tare echipa de e-commerce din Romania. Proiectele dezvoltate impreuna in aceasta vara vor fi implementate pe platforma noastra si vor avea un impact important asupra milioanelor de clienti si vizitatori ai eMAG”, sustine Tudor Manea, vicepresedintele pentru HR si directorul pe tehnologie al magazinului, potrivit unui comunicat eMAG.

Citeste si:

Selectia tinerilor se face pe baza unui interviu, dupa ce acestia completeaza formularele online disponibile pe site-ul magazinului.

Echipa eMAG cuprinde in prezent aproximativ 800 de angajati, iar compania isi propuna sa isi mareasca efectivul pana la 1.000 de angajati, printr-o investitie de 1 milion de euro.