"Rolurile sunt deschise in toate ariile functionale din companie, cu focus pe domeniile IT, Comercial si Marketing. Pentru acest an avem planuri indraznete, dorim sa ne intalnim cu candidatii la evenimente de profil precum targuri de joburi si conferinte, dar si in cadrul unor evenimente speciale de tipul Open Days, workshop-uri sau programe de internship", spune Cristina Șolea, manager de recrutare la eMag, care participa la targul de joburi Angajatori de Top, organizat la Sala Palatului in Capitala, pe 27 si 28 martie, arata un comunicat Catalyst Solutions.

eMag introduce la sfarsitul lunii martie o noua categorie in portofoliu, fashion, dupa ce anul trecut a intrat pe segmentul home & deco si a anuntat parteneriatul cu Mega Image, a declarat, la WALL STREET 360, Violeta Luca, director executiv la eMag.

Violeta Luca va fi speaker la ecomTEAM, evenimentul inceputului de an in e-commerce care are loc la Brasov in data de 1-2 aprilie.

Citeste si:

“Pregatim intrarea pe segmentul fashion de noua luni. Spre comparatie, pregatirea proiectului de supermarket s-a intins pe durata unui an de zile, in timp ce pregatirea altor lansari de categorii a durat trei luni. In zona de comercial&marketing lucreaza 10 angajati doar pe fashion”, spune Violeta Luca.

ecomTeam este cel mai important eveniment regional de e-commerce, organizat de wall-street.ro si fondat de 2 Parale. Partenerii evenimentului sunt Vodafone, Zitec, DPD, iar evenimentul se bucura si de sustinerea PayU, Okian si Microsoft.

Sursa foto: Tanar care cauta job/Shutterstock.com