Spectacolul imaginatiei in birourile Google de la Zurich, Elvetia

O zi la birou este un spectacol al simturilor, in aproape fiecare moment, fie ca intri in sedinta, mergi la pranz sau participi la un brainstorming. Asta daca esti angajat Google, la Zurich, in Elvetia.

In acest caz, vei trai cel putin una dintre urmatoarele situatii suprarealiste la birou: cobori la masa de la etaj printr-un tunel pe care iti dai drumul la vale, joci basket si fotbal, stai cu laptopul in brate si dai mailuri dintr-un hamac, participi la sedinte intr-un igloo, cu zapada artificiala in jur si... multe altele.

Ideea de lucru, munca si job capata noi valente in acest spatiu de birouri incredibil de la Google Zurich, amenajat in 2007 de firma de design Camenzind Evolution. Totul in jur si intregul concept respira conceptul Google - este logo ul companiei realizat doar din flori, sau din spirale luminoase, sunt conference rooms pe stilul high tech, dar si incaperi ce te rup de cotidian si sfideaza rigoarea unui loc de munca: angajatii se relaxeaza intr-un spatiu cu acvarii, intinsi pe scaune.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Citeste si:
De ce angajații din anumite țări sunt mai dornici să se întoarcă la...
De ce angajații din anumite...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului
Sursa foto: Cariereonline.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri