1 Iulie 2014

Top On The Move: Finalul lunii iunie urca managementul pe tocuri: cine sunt romancele CEO, country manager si business development manager



Dupa fluxul mare de schimbari de manageri cu care a inceput vara, luna iunie se incheie cu alte cateva mutari esentiale de management. Wall-Street.ro iti prezinta care sunt companiile care au adus noi membri in echipa la nivel de top in IT, asigurari si imobiliare.

Pfizer Romania are un nou CEO

Reprezentanta din Romania a companiei farmaceutice americane Pfizer are un nou CEO, si anume R. Nolan Townsend care l-a inlocuit pe Gregory S. Reeder, acesta din urma fiind numit marketing head Europe Vaccines in cadrul Pfizer.

Cu o experienta de 11 ani in Pfizer, Nolan Townsend a ocupat, anterior, functia de CEO Pfizer in Ucraina. In timpul mandatului sau, acesta a detinut pozitia de presedinte al comitetului pe Probleme de Sanatate din cadrul Camerei de Comert Americane din Ucraina si cea de presedinte al Asociatiei de Cercetare si Dezvoltare a Producatorilor din Domeniul Farmaceutic.


Provident aduce un fost angajat Citibank pe o pozitie de sef

Compania de credite de consum Provident Financial Romania anunta numirea lui Pierre Olaru in functia de sef al departamentului de IT. Noul sef, Pierre Olaru, se va ocupa cu dezvoltarea strategiei de IT a Provident si implementarea unor proiecte de IT si va prelua rolul de partener strategic in dezvoltarea operationala si a portofoliului de produse Provident.

Pierre Olaru are o experienta de peste 16 ani in domeniul tehnologiei serviciilor financiare si bancare, acumulata in cea mai mare parte in cadrul Citibank, atat in Romania, cat si pe plan international, in Cehia.


O femeie este business development manager la BNP Paribas Real Estate

Olga Melihov este noul business development manager al BNP Paribas Real Estate pentru Romania, care se va ocupa de dezvoltarea companiei pe piata si implementarea strategiei de crestere a acesteia in Romania.

Olga Melihov are peste 10 ani de experienta pe piata imobiliara comerciala. Inainte de a se alatura BNP Paribas Real Estate, a lucrat pentru Mayland Real Estate in Polonia si Romania, unde a fost responsabila de activitatile de dezvoltare, marketing si comunicare. Melihov a lucrat si pentru Seracom International Group, unde a infiintat sucursala Seracom International in Rusia si a asigurat managementul si controlul tuturor activitatilor sucursalei.


Doua schimbari importante in Metropolitan Life

Theodor Alexandrescu (44 ani), managerul care a condus operatiunile din Romania ale Metropolitan Life (anterior Alico Asigurari) din anul 2005, a fost numit CEO al MetLife Golf, cu sediul in Dubai, reprezentand cinci tari: Kuwait, Quatar, Bahrain, Oman si Emiratele Arabe Unite.

Compania americana MetLife o numeste, de asemenea, pe Emilia Bunea, in calitate de CEO al Metropolitan Life Romania, incepand cu 1 iulie 2014. Numirea Emiliei Bunea este in curs de aprobare din partea autoritatilor locale.


Jose Ignacio de la Torre, noul director general al Flash Office Solutions

Jose Ignacio de la Torre (foto) va conduce echipa Flash Office Solutions, companie de "instant offices" incepand din aceasta luna. Jose Ignacio de la Torre a condus in ultimii sapte ani filiala Alvarion din Spania, detinand functia de country manager al Alvarion Spain, unde anterior a ocupat functia de finance manager.

"Flash Office Sollution este o companie cu o ascensiune rapida, in numai sase luni de activitate avand rezultate peste asteptari: primul centru din strada Armand Calinescu are deja un grad curent de ocupare de peste 75%, ceea ce ne face sa ne gandim la extindere", a declarat Jose Ignacio de la Torre, noul director general al Flash Office Solutions. Flash Office Solutions este o companie care ofera spatii de birouri flexibile, la cheie.


O romanca, sefa la o companie IT franceza

Compania franceza Atos, unul dintre cei mai puternici integratori IT din lume, cu afaceri de peste 8,6 miliarde de euro in 2013 si prezent in Romania din 2011, a numit-o recent pe Catalina Dodu in functia de country manager. In Romania, business-ul Atos s-a ridicat la peste 24 milioane de euro si numara in prezent peste 900 de angajati, in 3 centre, la Bucuresti, Brasov si Timisoara.

Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea de proiecte complexe IT, anterior numirii in functia de country manager, Catalina Dodu a condus divizia System Integration din cadrul Atos International, iar inainte, aceasta a fost director of product management in cadrul dezvoltatorului de solutii de securitate Bitdefender.




Citeste si