1 August 2014

Top On The Move: Sezonul continua cu schimbari importante: cine sunt managerii din avocatura, retail si imobiliare



Schimbarile de manageri continua in sezonul cald. Wall-Street.ro va prezinta cele mai importante mutari la varf, in avocatura, retail si imobiliare.

Perry Zizzi, fostul partener al Clifford Chance, revine la Dentons

Dentons il recruteaza pe fostul partener Perry Zizzi, care se intoarce in organizatie dupa aproape 7 ani. El a fost anterior partener al biroului local Clifford Chance, iar la Dentons va conduce grupul de practica finante-banci si va fi membru al echipei de real estate, activitatea sa urmand sa acopere atat tari din Europa, cat si alte jurisdictii.


Transelectrica vine cu doua schimbari

Consiliul de Supraveghere al companiei nationale de transport al energiei electrice Transelectrica (TEL) i-a numit luni pe Catalin Lucian Chimirel si pe Daniel-Cristian Pirvulescu in functiile de membri provizorii ai Consiliului, pe doua locuri vacante.

Ei vor fi membri provizorii in Consiliu pana cand se va intruni Adunarea Generala a Actionarilor companiei de stat, potrivit unui comunicat al Transelectrica, potrivit Mediafax.


RTPR Allen & Overy il coopteaza pe Valentin Berea

Casa de avocatura RTPR Allen & Overy isi intareste echipele de concurenta, litigii si proprietate intelectuala prin cooptarea in calitate de partener a lui Valentin Berea impreuna cu o echipa de trei avocati.

Cu o experienta extrem de variata in domeniu, Valentin Berea, anterior partener la Bulboaca&Asociatii, a obtinut in instanta o reducere de peste 80% a unei amenzi impuse de Consiliul Concurentei (pe piata comercializarii insulinei), pe baza unei circumstante atenuante, ceea ce a deschis calea formarii unei jurisprudente acum constante, de reducere judiciara a amenzilor autoritatii de concurenta. In afara de activitatea contencioasa si necontencioasa in domeniul dreptului concurentei, el s-a remarcat prin implicarea in numeroase litigii comerciale si arbitraje importante (inclusiv arbitraje ICC).


Sylvia Kerzbek a fost numita director de marketing al Domo Retail

Sylvia Kerbzek a fost numita director de marketing in cadrul retailerului electroIT Domo. Ea are o experienta de peste zece ani in retail, ocupand anterior functiile de Marketing, Advertising and Events Manager in cadrul companiei OBI Romania si OBI Croatia si Head of Marketing Production Department pentru Kaufland Romania.

"Dupa experienta in retail-ul de food si DIY, Domo reprezinta pentru mine o noua provocare, intr-un nou domeniu. Am lucrat pana acum doar pentru companii care intrau pe piata din Romania, pornind de la zero", a declarat Sylvia Kerzbek.


DTZ Echinox ataca piata apartamentelor cu un nou manager

Ionut Bordei a fost numit director al departamentului de investitii terenuri si dezvoltari rezidentiale al DTZ Echinox, numire care marcheaza o accentuare a activitatii companiei pe piata apartamentelor, unde in ultimii ani a activat exclusiv pe segmentul de lux.

"Ma alatur cu entuziasm companiei DTZ Echinox si doresc sa sprijin echipa cu experienta si cunostintele dobandite de-a lungul ultimilor ani. Aceasta pozitie reprezinta o oportunitate pentru mine si mi-am propus sa imi concentrez eforturile asupra dezvoltarii portofoliului de proiecte rezidentiale al companiei.” comenteaza Ionut Bordei, director al departamentului de investitii terenuri si dezvoltari rezidentiale, DTZ Echinox.


Raluca Mateiu, noul CEO al InternetCorp, publisherul Wall-Street.ro

Compania InternetCorp, publisherul WALL-STREET.RO, va avea din septembrie un nou CEO, in persoana actualului Sales & Client Service Director, Raluca Mateiu.

Cu o experienta de peste 7 ani in vanzarea de publicitate online, dintre care ultimii 4 in pozitia de coordonator al departamentului de vanzari al InternetCorp, Raluca Mateiu a acceptat propunerea de a prelua conducerea executiva a companiei. Promovarea Ralucai Mateiu, care va coordona in continuare si echipa de vanzari a companiei, are loc in contextul unei cresteri a cifrei de afaceri in 2014 si in perspectiva noilor proiecte dezvoltate de InternetCorp.




Citeste si