Ce faceau la 25 de ani cei mai de succes lideri de astazi

Fiecare drum catre succes este unic. Chiar daca se astazi se vand tot felul de retete prin care ni se promite un drum lin catre varf, niciun parcurs nu seamana cu altul. Pentru unii dintre cei mai cunoscuti lideri, parcursul catre succes a fost liniar... pentru altii, drumul catre glorie a fost plin de suisuri si coborasuri.

Pentru miliardarul Mark Cuban, inceputul carierei sale a echivalat cu dormitul pe jos alaturi de alti 6 tipi intr-un apartament cu trei camere. Pe de alta parte, CEO-ul Starbucks era doar un vanzator la Xerox care visa la o cafea decenta. Insa pentru a ilustra si mai bine premisa de la inceputul acestui articol, cei de la Business Insider dezvaluie ce faceau unii dintre cei mai cunoscuti lideri de astazi la numai 25 de ani.

Warren Buffett

In anii sai de tinerete, al treilea miliardar al lumii lucra ca vanzator pentru Buffet-Falk & Co. in Omanha inainte de a se muta la New York ca analist de asigurari la 26 de ani. In acelasi an infiinteaza Buffet Partnership Ltd, o firma de investitii in Omaha.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Citeste si:
Mesajul ambasadei americane pentru Beirut: Poporul libanez a...
Mesajul ambasadei americane...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri