S-a „trezit” cantand, de parca vioara i-a fost alaturi tot timpul si sunetul ei i-a curs prin vene inca de la nastere, dar a inceput sa ia lucrurile in serios pe la 7 ani. Atunci a pus pentru prima oara mana pe o vioara. A fost dragoste la prima vedere. Violonista Malina Ciobanu, o tanara de 16 ani, se declara impresionata de sunetele pe care instrumentul le produce, iar acum este intr-o continua cautare de a-i descoperi cat mai multe sonoritati.

Este atat de buna in ceea ce face incat este invitata la foarte multe evenimente internationale. Din pacate nu se poate duce la toate, pentru ca degeaba ai talent, daca nu ai si sustinere financiara. „Sunt mai mult ca sigura ca asta li se intampla multora, dar important este sa ai rabdare si sa nu descurajezi. Sa nu uitam ca, la un moment dat in viata, va veni și sansa asteptata. Dar sansa aceea trebuie sa te gaseasca intotdeauna pregatit. Este foarte important”, povesteste tanara.

Cititi mai mult despre Lectii de cariera cu violonista Malina Ciobanu pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri