Fostul ministru delegat al energiei Razvan Nicolescu s-a angajt la compania de audit financiar Deloitte ca executive lead advisor. Din aceasta functie, Nicolescu isi va lucra atat pentru Romania, cat si pentru Europa Centrala si de Est.

Cariera lui Razvan Nicolescu a fost dintotdeauna legata de sectorul energetic. El a lucrat atat pentru companii private, cat si de stat. Ca atasat la UE pe probleme in domeniul energiei din partea Romaniei, Nicolescu a fost implicat in negocieri favorabile privind energia in Europa si schimbarile climatice.

In calitate de ministru, Nicolescu a marcat cateva reusite importante, printre care elaborarea unei analize privind revizuirea strategiei din sectorul energetic romanesc 2015-2035, finalizarea unor proiecte strategice pentru sectorul energetic (cum ar fi modernizarea si cresterea capacitatii de depozitare de gaze naturale a Romgaz de la Urziceni si incheierea primei faze a interconectorului de gaz Iasi-Ungheni) si redefinirea rolului Statului ca actionar in companiile energetice, prin cresterea transparentei si prin incurajarea managementului privat. Totodata, a contribuit la cea mai mare listare de pe piata de capital romaneasca de pana acum- listarea cu succes a companiei Electrica.

Nicolescu este presedintele Consiliului de Administratie al Agentiei Europene de Reglementare in Energie, nominalizat fiind de Consiliul Uniunii Europene in 2009 si, timp de aproape cinci ani, a fost director in cadrul celui mai mare producator de petrol si gaze din Sud-Estul Europei, OMV Petrom. Este absolvent al Facultatii de Energetica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si detine o diploma MBA la Solvay Business School.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii. Prezenta in peste 150 de tari, Deloitte are peste 200.000 de angajati.

Deloitte Romania a mutat 700...
Citeste si: Deloitte a mutat 700 angajati in proiectul de birouri The Mark


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Grupul Electrica, pierderi de peste 40 de milioane de lei