Ii stiti cine sunt. Va feriti de ei pe cat posibil si incercati sa interactionati doar cat este necesar. Ei sunt „oamenii toxici”, colegii pe care nu vrei sa-i retii cu prea multa treaba. Chiar daca isi dau seama, chiar daca nu... cel mai semnificativ impact pe care il au este unul profund negativ si cel mai important tool detinut este capacitatea de a stresa.

Este imperativ sa stim cum sa tratam cu aceste personaje care ne fac viata la birou un calvar si, mai ales, sa ne dam seama ca nu ii putem lasa pe EI sa ne dicteze felul in care NOI ne facem treaba.
Stabileste niste limite clare.

Cei care se plang, personajele negative, au tendinta sa-si verse frustrarile in mod public si nu reusesc sa gaseasca solutii. Vor ca ceilalti sa li se alature in lamentare doar ca sa se simta mai bine cu ei insisi. Efectul este cumva pervers: pentru ca nu vrem sa fim perceputi ca lipsiti de empatie, tindem sa-i ascultam.

Cititi mai mult in CariereOnline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri