1. Te inconjori de negativism

Daca esti intotdeauna frustrat din cauza responsabilitatilor, sefului sau colegilor si te vaiti tot timpul, te umpli de negatisvism si o sa incepi sa-ti urasti jobul. Ce ar trebui sa faci este sa te concentrezi pe ce este minunat la job si sa le povestesti colegilor sau prietenilor despre un proiect interesant la care iti place sa lucrezi, potrivit NewsWeek.

2. Nu ii spui sefului toate nemultumirile legate de job

Poate ca unele aspecte la job sunt greu de suportat, ca de exemplu faptul ca nu-ti plac anumite responsabilitati si ca primesti prea mult de lucru, ceea ce te face sa stai peste program sau sa muncesti chiar si in weekend. Demisia nu este neaparat o solutie, pentru ca si la urmatoare companie se poate intampla la fel. De aceea este important sa discuti cu seful tau despre aceste lucruri daca vrei sa-ti imbunatatesti jobul actual.

Citeste si:

3. Nu ai creat niciun plan pentru a fi promovat

Nu este nimic mai rau decat sa te simti blocat intr-un loc, fara nicio posibilitate de avansare. Dar problema nu este ca nu exista posibilitati de urcare in functie, ci ca nu ai discutat cu seful si nici cu departamentul de HR pentru a identifica aceasta posibilitate si abilitatile pe care le poti dezvolta.

4. Nu ti-am mai luat o vacanta de ani

Nici chiar de ani, dar cu siguranta nu te-ai mai preocupat de tine si de timpul tau liber in ultimele luni. Din cand in cand, este binevenita o mica iesire de weekend din oras, daca nu chiar o vacanta de cateva zile. Te ajuta sa-ti reincarci bateriile si sa ai mai mult spor la job si, in mod evident, sa apreciezi locul de munca si ceea ce faci.

Sursa foto: I love my job/Shutterstock.com