Dar ce facem mai departe? Cum reusim sa ramanem indragostiti de locul de munca mult visat cand adrenalina razboiului proaspat castigat incepe sa-si piarda din intensitate?

Sa pastrezi vie dragostea dintre tine si jobul ideal este o lupta dusa in secret, despre care nimeni nu vorbeste. Cum sa pastrezi flacara pasiunii aprinsa intre tine si locul de munca mult visat chiar si atunci cand esti pe punctul sa dai navala in biroul sefului tau ca sa-i spui ca-ti dai demisia?

Si cum sa-ti dai demisia cand si acum iti aduci aminte cum ai trecut prin foc si prin sabie (vorba vine) ca sa-l obtii? Ca sa ajungi unde esti astazi, ai bifat facultatea si poate un master, ai facut zeci de ore de practica, ai citit nici nu mai stii cate articole cu sfaturi despre cum sa ai un CV interesant si o scrisoare de intentie care sa te scoata in evidenta, ai simtit ca ti se urca inima in gat in timpul atator interviuri de angajare si, intr-un final, ai ajuns la coada lantului trofic profesional. Si ai tot urcat pana cand ai ajuns la jobul ideal. Sau cel pe care il considerai, odata, jobul ideal. Asadar, cum reinvii pasiunea?

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Sursa foto: Jobs/Shutterstock