Mai mult decat atat, este procesul transformarii teoriei in competente, prin intermediul metodei studiilor de caz prezentate de Harvard Business School, dar și de alte universitati de prestigiu. Prin aceasta metoda, vei intra in contact cu situatii de business reale, cu rezolvari in timp real, care iti vor dezvolta, printre altele, abilitatile de lider, de lucru in echipa și de eficientizare in luarea deciziilor.

Cu focus pe rezultate palpabile, programul Executive MBA inseamna mai mult decat un set valoros de informatii aplicate, inseamna transpunerea ta intr-un mediu de afaceri ancorat in realitate, ceea ce se traduce printr-un plus de valoare adus companiei pentru care lucrezi sau pe care o conduci. Este o experienta completa care-ti va schimba perspectiva asupra businessului.

In data de 23 Octombrie, o noua serie va incepe cursurile programului Executive MBA, iar inscrierile continua pina la finalul lunii septembrie.

Studentii selectati sa urmeze cursurile programului Executive MBA, provin din zona de middle și top management cu o experienta bogata in management, la care se alatura și antreprenori dornici sa iși imbunatateasca performantele manageriale și sa iși aprofundeze cunoștintele de business.

Programul Executive MBA se intinde pe o perioada de 21 luni și contine 18 cursuri cu desfașurarea cursurilor in week-end; pentru fiecare curs sunt alocate trei week-end-uri in clasa, iar intre cursuri exista o pauza de patru saptamani.
La finalul programului absolventii vor primi diploma Executive Master in Business Administration oferita de Tiffin University, dar și o diploma Master in Administrarea Afacerii, oferita de Universitatea București.

Executive MBA-ul oferit de Tiffin University este pe primul loc in topul celor mai performante programe de educatie manageriala de pe piata romaneasca și este recunoscut de ani buni, drept cel mai bun program de EMBA, adresandu-se elitelor din zona business.

Spre deosebire de alte MBA-uri de aceeași categorie, dincolo de programa standard, sunt luate in considerare necesitatile fiecarui student. Profesorii, americani cu totii, profesioniști care au dat dovada de excelenta academica, sustinuti de experienta internationala intr-un numar vast de industrii, impartașesc studentilor lor nu numai cunoștintele lor de business, ci și experientele lor de viata. “Secretul reuşitei noastre consta şi in capacitatea de a aduce cat mai aproape profesorii de cursanti, de a crea un spirit de echipa pe intreaga perioada a programului, contactele dintre aceştia rezistand in timp. Executive MBA Tiffin University este mai mult decat un program de excelenta, este o experienta de viata”, spune Roxana Ionita, Director Tiffin Executive MBA.

„Pozitia de top este confirmata şi de evaluarile cursantilor noştri, cei mai multi dintre ei catalogand programul cu atribute de tipul «provocare», «profesionist», «dezvoltare» etc. Premisa de la care plecam are in vedere intrebarea pe care fiecare participant şi-o pune in momentul inscrierii: «Cum ma ajuta Executive MBA-ul in activitatea practica?»”, explica reprezentatii programului Tiffin Executive MBA.

Despre Tiffin University

Tiffin University promoveaza traditia calitatii ce are la baza un istoric de peste 125 de ani, timp in care a dezvoltat un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare și activitati extracurriculare. Succesul in piata romaneasca este intarit de colaborarea, din 1999, cu Universitatea București. Din 2002, Programul Tiffin Executive MBA la UB a fost recunoscut drept unul dintre cele mai performante programe. In acest context, Tiffin University işi propune sa işi pastreze şi sa isi imbunatateasca standardul de calitate oferit in programele de educatie manageriala, cu convingerea ca, in acest fel, aduce un aport consistent in ceea ce priveşte creşterea calitatii in zona de management a companiilor private şi publice din Romania.