Ea va stabili strategia de comunicare, va coordona relatia companiei cu media si va fi purtatorul de cuvant al Selgros Romania.

Antoneta Gales a participat la dezvoltarea companiei inca de la intrarea acesteia pe piata din Romania si a fost partenerul strategic al consiliului de administratie ca director de resurse umane si dezvoltare in perioada 2000-2014.

Dupa o pauza de un an, Gales revine pentru a dezvolta si implementa directiile strategice si comunicarea atat in interiorul cat si in exteriorul companiei.

Citeste si:

Selgros Cash&Carry Romania, parte din grupul elvetian TransGourmet Holding SE, are o retea de 19 magazine, situate in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

Selgros detine in total 85 de magazine, 43 in Germania, 15 in Polonia, 8 in Rusia si 19 in Romania. TransGourmet actioneaza in domeniul B2B-Foodservice in Germania, Elvetia, Franta, Polonia, Romania si Rusia. Compania germano-elvetiana are peste 22.300 de angajati si a realizat o cifra de afaceri in anul 2013 de aproximativ 8,2 miliarde franci elvetieni.

Sursa foto: recrutare, Shutterstock