Un roman aduce in premiera un curs de negociere de la Universitatea Harvard

Sabin Gilceava aduce, prin firma sa de negociere, Leverage, un modul de negociere printr-un parteneriat cu Universitatea Harvard, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

Incepand din aceasta toamna, Leverage introduce in premiera pe piata din Romania un modul de negociere, Bakra Beverage, ce este cuprins si in Negotiation and Leadership - cursul etalon al Program on Negotiation.

Bakra Beverage este o simulare de negociere intre doua parti (un producator si un distribuitor de bauturi carbogazoase) cu privire la contractul de distributie. Principalele puncte cheie de invatare ale acestei simulari sunt: definirea unei strategii de negociere, identificarea intereselor, folosirea parghiilor si definirea alternativelor la negociere. Bakra Beverage© este inclus in Negotiation and Leadership – dealing with difficult people and problems, cursul etalon al PON.

Pana in prezent, Leverage a mai adus pe piata din Romania o alta licenta de la Harvard: Oil Pricing. Aceasta este in top 5 simulari de negociere la nivel international si a fost dezvoltata de Roger Fisher, fondatorul PON si coautor “Getting to yes” - cea mai cunoscuta carte din domeniul negocierii. Simularea genereaza numeroase oportunitati de observare si analiza a dinamicii grupului si a modului in care se iau deciziile.

Atat Bakra Beverage, cat si Oil Pricing au fost dezvoltate de consultanti in negociere si profesori Program on Negotiation - Harvard Law School, in baza situatiilor de negociere cu care s-au confruntat in cei peste 30 de ani de studiere a negocierii si medierii conflictelor. Autorii lor sunt implicati in diverse negocieri globale, atat politice, cat si de afaceri.

Citeste si:
Negocierea in retail. Sabin Gilceava: Unele negocieri dureaza 2 ani
Cat de importanta este...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

„Daca acum 20 de ani abordam piata din Romania explicand ce inseamna trainingul ca metoda de invatare, astazi facem pasul spre a obtine rezultate, alaturi de oameni care au o metodologie bine pusa la punct in negociere. Ceea ce face Leverage este sa suprapuna experienta practica a echipei, experienta de peste 20 de ani de negociere, pe modele dovedite la nivel international ca fiind de succes. Dar, mai mult decat a pregati clientii pentru negociere, echipa Leverage ii poate asista (shadowing) sau chiar inlocui in negocieri cu miza ridicata”, a declarat Sabin Gilceava, fondatorul Leverage.

Compania Leverage este formata din consultanti cu peste 20 de ani de experienta in negociere. Expertiza echipei este reflectata si de certificarile internationale pentru programe de vanzari si negociere, printre care Negotiation and Leadership - Program on Negotiation, Harvard Law School.

Leverage este singura companie care ofera servicii complete de negociere din Romania. Printre serviciile oferite de Leverage se numara: pregatirea negocierilor alaturi de clienti si dezvoltarea puterii de negociere, realizarea de simulari ale situatiilor de negociere, shadowing sau chiar reprezentare.

Din 2014, Leverage sustine sesiuni, simulari si experiente sub licenta Program on Negotiation - consortiu de dezvoltare si practica in domeniul negocierii si al medierii conflictelor, format de Harvard University, Massachusetts Institute of Technology si Tufts University.

Citeste si:
MILIARDARII care au renuntat la scoala inainte sa faca averi
MILIARDARII care au renuntat...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri