Platforma de recrutare online SmartDreamers a obtinut cea de-a doua investitie formata din cinci cifre, dupa ce in urma cu cateva luni startup-ul a reusit sa atraga fonduri prin realizarea unei sindicalizari a trei investitori, Malin-Iulian Stefanescu, Radu Atanasiu si Danu Temelie.

Odata cu noua investitie se va schimba si structura de actionariat, grupului de investitori si fondatorilor Adrian Cernat, Marius Huza si Mihai Ceusan alaturandu-li-se oamenii de afaceri Mihai Guia, Cristian Lina si Octav Cobzareanu.

”Investitia ne va ajuta nu doar pentru a continua sa promovam SmartDreamers in tarile in care deja activam, Romania si Polonia, ci va juca un rol important si in dezvoltarea noului nostru produs, inrecruit.io. Concret, odata cu primirea acesteia vom extinde business-ul in piata din Ungaria, cat si in alte piete la nivel international”, mentioneaza CEO-ul Adrian Cernat.

Si business angel-ul Malin-Iulian Stefanescu, investitor si Board Member SmartDreamers, se asteapta ca cele doua produse sa devina in scurt timp nume sonore in domeniul recrutarii.

”Entuziasmul celor trei fondatori este contagios si cresterea de pana acum ne da curaj. Drept dovada, a fost suficient sa anuntam ca SmartDreamers ridica o noua runda si, mai curand decat ne asteptam, trei noi investitori ni s-au alaturat. Sper ca infuzia de capital sa duca la o crestere accelerata a inrecruit.io si la o consolidare a pozitiei SmartDreamers. Cu alte cuvinte, sa fie semnatura noastra pe certificatul de nastere al unui unicorn”, spune investitorul.

InRecruit este al doilea produs al SmartDreamers si reprezinta un SaaS (Software as a Service) accesibil, dedicat oamenilor de recrutare din intreaga lume, insa in mod special reprezentantilor companiilor mici si mijlocii.

Principalele functionalitati ale produsului sunt gestionarea CV-urilor online, adaugarea job-urilor pe mai multe platforme concomitent si personalizarea, crearea sau integrarea paginilor de cariere ale companiilor.

Platforma Smartdreamers.ro a mai atras la inceputul acestui an o investitie in euro formata din cinci zerouri, realizata prin sindicalizarea a trei investitori, din care fac parte Radu Atanasiu si Danu Temelie, sindicalizare condusa de catre Malin-Iulian Stefanescu.

SmartDreamers a fost fondata in anul 2014 de catre Adrian Daniel Cernat, Marius Huza si Mihai Ceusan, cu o prima investitie din partea companiei Tjobs. Principalii jucatori de pe piata anunturilor de job-uri sunt eJobs si BestJobs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri