Catalyst Romania, fondul romanesc de investitii de tip private equity, va investi 700.000 euro in platforma de recrutare SmartDreamers, aceasta fiind a zecea investitie realizata din fonduri europene puse la dispozitie prin initiativa JEREMIE, a anuntat marti directorul de investitii al companiei care detine Catalyst, 3TS Capital Partners, Marius Ghenea.

Catalyst Romania este primul fond de private equity dedicat Romaniei, finantat in principal prin initiativa JEREMIE, ca parte a Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" 2007-2013, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Fondul are ca obiectiv, in principal, finantarea companiilor mici si mijlocii. 3TS a administrat pana acum fonduri de investitii in valoare de peste 300 milioane de euro, potrivit News.ro.

”Investitia in SmartDreamers completeaza portofoliul de investitii al fondului nostru. Catalyst va investi in continuare bani europeni doar in cele zece companii in care am investit deja, daca aceste companii vor avea o dezvoltare semnificativa ulterioara”, a spus Marius Ghenea (foto).

Marius Ghenea este fondatorul Fit Distribution si a fost proprietarul PC Garage, magazin online care a fost vandut anul acesta catre eMag.

Fondul Catalyst, care are o capitalizare de circa 15 milioane de euro, a mai investit bani europeni in afacerile online Marketizator, Smart Bill, Vector Watch, Avocatnet.ro, Simartis Telecom, elefant.ro, GHC, vola.ro si 123contactform.

Platforma SmartDreamers a fost infiintata in Targu Mures in 2014, fiind utilizata de peste 2.000 de companii din Romania si Ungaria si avand un portofoliu de peste 100.000 de candidati, potrivit reprezentantilor companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri