Intr-o perioada favorabila ca aceasta, in care constructiile de locuinte sunt din nou pe val, si comertul cu produse de amenajari (retailul de bricolaj) are perspective dintre cele mai bune. Dar ce viata duc salariatii din acest domeniu? „Adevarul“ va prezinta cat se castiga la Dedeman.

Datele sunt bazate pe informatiile oferite de angajatii sau fostii angajati ai companiei pe portalul undelucram.ro - o comunitate online unde persoanele pot impartasi experienta avuta la locul de munca, pentru a evalua angajatorii si conditiile de lucru pe care acestia le ofera.

Potrivit informatiilor postate de un utilizator al site-ului, un casier castiga un salariu net de 900 de lei + bonuri.

Afla si celelalte salarii la Dedeman de pe Adevarul.

Sursa foto: Lei/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri