Femeile "dau vina" pe noroc cand au succes. Barbatii, in schimb...

Care este diferenta dintre barbati si femei atunci cand vine vorba despre antreprenoriat? De ce barbatii au curajul sa-si asume riscuri, iar femeile nu? Pentru ca sunt foarte increzatori in fortele lor si pentru ca modestia nu este ceva care sa-i caracterizeze, potrivit unui nou studiu, potrivit Cariere.

Studiul, realizat de o echipa de cercetatori de la University of North Carolina si de la University of Pennsylvania, arata ca barbatii, chiar si dupa ce se trezesc o data sau de mai multe ori in fata unui esec, se ridica, se scutura de praf si incearca pana cand reusesc.

In cadrul cercetarii au fost analizate peste 90.000 de proiecte antreprenoriale postate pe platforma de finantare Kickstarter, unde cei care nu au fondurile necesare sa-si duca la un bun sfarsit un proiect primesc donatii de la cei pe care i-au convins sa-i sustina in demersul lor. Daca reusesc sa stranga suma de bani pe care si-au propus-o intr-un anumit interval de timp, primesc banii. Daca nu, banii se intorc la cei care i-au donat, iar persoana care avea nevoie de fonduri nu primeste nimic.

Citeste in continuare pe cariereonline.ro.

Citeste si:
Un b─ârbat infectat cu Coronavirus a decedat. Num─ârul total ajunge...
Un b─ârbat infectat cu...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Cariere »Setari Cookie-uri