Deutsche Bank Global Technology, centrul de tehnologie din Bucuresti al bancii germane, a lansat pe piata locala Java School, un program pentru instruirea specialistilor interesati de limbajul de programare Java, cu o durata de trei luni.

Tehnologia Java este una dintre cele mai cautate pe piata locala, iar specialistii din acest domenii sunt remuneratii cu salarii de mii de euro.

Programul se adreseaza studentilor aflati in ultimul an de studiu si masteranzilor facultatilor cu profil IT&C, respectiv persoanelor care detin o diploma de licenta sau masterat in domenii precum informatica sau inginerie software.

In cadrul Java School, participantii vor urma cursuri specializate ce imbina elementele teoretice cu proiecte de programare in limbajul Java. In urma absolvirii cu succes a programului, acestia se vor alatura echipei DB Global Technology.

Java School va demara pe 29 februarie 2016 si se va derula pe parcursul a trei luni, participantii fiind remunerati pe durata programului. La finalizarea acestuia, absolventii vor avea posibilitatea de a urma o cariera in cadrul DB Global Technology”, explica Iulia Cirmaciu, director resurse umane in cadrul centrului de tehnologie.

Inscrierile pentru prima editie Java School organizata de DB Global Technology vor avea loc in perioada 18 ianuarie – 11 februarie 2016. In urma procesului de selectie vor fi desemnati 20 de participanti, care vor invata si lucra indeaproape cu profesionistii DB Global Technology.

Persoanele interesate sa participe la programul Java School derulat de catre DB Global Technology se pot inscrie in perioada 18 ianuarie – 11 februarie, prin trimiterea unui e-mail la adresa hrsupport.ro@db.com.

Centrul de tehnologie DB Global Technology dezvolta solutii software pentru operatiunile globale ale Deutsche Bank si are in Romania aproximativ 400 de angajati.

Deutsche Bank este prezenta pe piata din Romania din anul 1998, cu produse si solutii personalizate pentru Corporate, Investment si Transaction Banking.

Sursa foto: Kirill Wright, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri