12 semne ca esti gata sa iti incepi propria afacere

Este doar o chestiune de timp pana ce vei renunta la jobul pe care il ai si vei hotari sa iti urmezi visul de a lucra pentru tine. Dar esti pregatit sa faci asta? Revista CARIERE iti prezinta care sunt semnele care iti confirma faptul ca esti gata sa fii propriul „sef”.

Cu totii am trecut prin acea etapa a vietii in care, convinsi fiind ca fericirea in viata profesionala inseamna sa ajungi lider in „acvariul corporatist”, ne-am dedicat toata energia si timpul acestui scop. Cu totii am crezut ca adevarata validare a cunostintelor si experientei inseamna o crestere salariala, un post mai bun, sa conducem o echipa... ... Pana am ajuns in punctul in care ne-am dat seama ca singurul business si singurul „loc de munca” de care avem nevoie pentru a evolua, a ne inspira si a ne pune intru totul in valoare priceperea este ceva ce construim pentru noi.

Acel declic, reprezinta momentul in care minutele de visare se transforma in nopti petrecute intocmind planuri de afaceri. Este insa oare suficient sa ai un plan de afaceri pentru a porni pe propriul drum? Nu! Dupa cum vei afla mai jos, sunt necesare mai multe semne care sa iti confirme momentul oportun, cel in care sa „pasesti cu dreptul”.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Yellowj / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Setari Cookie-uri