"Vanzarile nu sunt un joc de noroc, ci un joc de statistica."- Sales Team UPgrade 2016

Industria vanzarilor este intr-o continua evolutie data de avansul tehnologic si informational. Oamenii buni ai domeniului trebuie sa tina pasul, sa se readapteze. Ce face diferenta intre un vanzator obisnuit si unul extraordinar, care este profilul vanzatorului ideal sunt provocari la care specialisti din vanzari din diferite industrii au raspuns la Sales Team UPgrade, eveniment organizat de Revista CARIERE.

Asociatia Nationala a Vanzatorilor Profesionisti a prezentat un studiu a carui tema se refera la motivul pentru care oamenii aleg sa lucreze in vanzari. Cristian Udrescu, director executiv si membru fondator al Asociatiei spune ca cei care se indreapta spre domeniul vanzarilor fie nu au habar in ce se baga sau nu au alta profesie, fie au un talent, constientizeaza lucrul acesta si doresc ca si-l dezvolte. „Din fericire in domeniul nostru vin foarte multi oameni talentati pentru ca ei se considera asa. Sunt sau nu, asta e altceva”. Cristi Udrescu a anuntat cu acest prilej ca Asociatia Nationala a Vanzatorilor Profesionisti pregateste un cod de etica al vanzatorilor profesionisti.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Esti interesat de domeniul HR? Te invitam sa te inscrii la conferinta WS2GROW, din 3 noiembrie, in care vom vorbi despre cele mai potrivite metode de dezvoltare personala si despre cum poate fiecare organizatie sa isi dezvolte echipe puternice si lideri inspiratori.

Citeste si:
Cuvintele cheie după care recrutorii au selectat CV-urile...
Cuvintele cheie după care...
Sursa foto: g-stockstudio

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri