Train Your Brain, una dintre cele mai active si apreciate companii de training si conferinte, va organiza in datele de 24, 25 si 26 iunie Sales Train Camp, la Sibiu, Hotel Continental Forum.

Pe parcursul acestui training camp dedicat vanzarilor, participantii vor parcurge notiuni pornind de la tehnicile de vanzare si negociere, trecand prin vanzare B2B si telesales pana la zona de customer service si managementul conflictelor din procesele de vanzare si negociere.

Aceste trei zile vor oferi modulul complet al trainingului de vanzari Train Your Brain, util atat celor aflati la inceput de drum in activitatea de vanzari dar si celor care au deja experienta, managerilor de departamente, team leader-ilor dar si proprietarilor de companii mici si mijlocii.

Train Your Brain a fost lansat de catre Alexandru Baltat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 100 de evenimente, seminarii, conferinte si traininguri, la care au participat peste 2000 de persoane din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

Pentru program, agenda detaliata a Sales Train Camp Sibiu si inscriere accesati www.trainyourbrain.ro.

Un eveniment in parteneriat cu Forbes Romania si Wall Street.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.