Train Your Brain, una dintre cele mai active si apreciate companii de training si conferinte, va organiza la Hotel Iaki Mamaia, in datele de 11 si 12 august 2017, Management & Leadership Train Summer Camp, iar pe 18 si 19 august ne vom intalni, in acelasi loc, la Sales Summer Camp.

Temele abordate in 11 si 12 august, in week-endul dedicat managementului si leadershipului, te vor ajuta sa faci o radiografie a stilului de leadership folosit de catre tine in prezent, un ghid practic ce iti aduce instrumente ce vin din experienta unor manageri de mare notorietate, pentru a fi folosite in activitatea ta zilnica la "carma" echipei sau companiei. Vei deprinde tehnici de constructie a obiectivului, stabilire a strategiei de atingere a acestuia, de analiza a indicatorilor de performanta, dar si tehnici ce te vor dezvolta ca si leader, cum ar fi: de motivare a echipei, dezvoltare prin feedback, delegare catre membrii acesteia si nu in ultimul rand, de conducere situationala a membrilor echipei, in functie de gradul lor de maturitate.
Pe parcursul week-end-ului de training dedicat vanzarilor, in 18 si 19 august, veti parcurge notiunile esentiale din tehnicile de vanzare si negociere, trecand prin vanzare B2B si telesales pana la zona de customer service si managementul conflictelor din procesele de vanzare si negociere. O sinteza succinta si completa a modulului de training de vanzari Train Your Brain, util atat celor aflati la inceput de drum in activitatea de vanzari dar si celor care au deja experienta in aceasta activitate, managerilor de departamente, team leader-ilor si proprietarilor de companii mici si mijlocii.
Train Your Brain a fost lansat de catre Alexandru Baltat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 120 de evenimente, seminarii, conferinte si traininguri open dar si inhouse, la care au participat peste 2000 de persoane din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.
Pentru program, agendele detaliate si inscriere accesati www.trainyourbrain.ro.
Un eveniment in parteneriat cu Forbes Romania si Wall-Street.ro