Creatorii Transilvania Train lanseaza un program pentru copii

Agentiile de turism Globe 365 Travel Boutique si Free Spirit Travel, care au lansat proiectul Transilvania Train, au creat un program pentru copii, Kido Express. Aventura pe sine pentru cei mici va avea patru editii, prima fiind deja programata in luna aprilie.

Kido Express inseamna 4 editii, 2 rute (Bucuresti - Sinaia - Bucuresti si Bucuresti - Constanta - Bucuresti) si 10 zile de calatorie. Programul este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 11 ani, dar si parintilor care vor sa retraiasca amintirile copilariei.

Trenul copilariei isi incepe itinerariul cu o editie dedicata primaverii si Sarbatorilor Pascale in 20 si 21 aprilie. Trenul va pleca din Gara de Nord cu destinatia Sinaia. La bord, organizatorii au pregatit o serie de ateliere tematice. In tren vor avea loc asigurat elevii cu rezultate bune la invatatura, provenind din medii defavorizate.

Editia mini-vacantei de 1 iunie este programata in trei zile succesive, intre 31 mai si 2 iunie. Alaturi de specialisti, calatorii vor cobori din vagoane pentru a descoperi tainele vietii din padure. Micii calatori vor invata sa distinga specii de pasari, de plante, chiar si de ciuperci, iar animalele padurii vor fi modele in atelierele de origami, in care fiecare calator isi va pune la incercare dexteritatea.

Cea de-a treia editie are loc in 15, 16 si 17 August 2019, pe ruta Bucuresti - Constanta, cu intoarcere in Bucuresti.

Citeste si:
Transilvania Train 2018: Peste 100 de calatori si experiente unice
Transilvania Train, la a doua...

Ultima editie din anul 2019 se va desfasura in perioada sarbatorilor, in zilele de 20 si 21 Decembrie 2019. Copiii vor prinde chip de spiridusi la bordul vagonului, iar Transilvania isi va deschide portile pentru colidatori.

Pretul unui pachet Kido Expresss, indiferent de editia aleasa, este de 700 de lei de persoana.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
BREAKING NEWS | Ședință de guvern în Grecia pentru impunerea unor noi restricții
Setari Cookie-uri