Train Your Brain, una dintre cele mai active si apreciate companii de training si conferinte, va organiza in datele de 18 si 19 noiembrie 2016, Best Management & Leadership Train Week – End, la Grand Hotel Continental, Bucuresti.

Pe parcursul acestui modul de training dedicat vanzarilor, veti parcurge notiuni pornind de la tehnicile de vanzare si negociere, trecand prin vanzare B2B si telesales pana la zona de customer service si managementul conflictelor din procesele de vanzare si negociere.
Un modul succint si complet, util atat celor aflati la inceput de drum in activitatea de vanzari dar si celor care au deja experienta in aceasta activitate, managerilor de departamente, team leader-ilor si proprietarilor de companii mici si mijlocii.

Train Your Brain a fost lansat de catre Alexandru Baltat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 100 de evenimente, seminarii, conferinte si traininguri open dar si inhouse, la care au participat peste 2000 de persoane din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

Pentru program, agenda detaliata a Best Sales Train Week – End si inscriere accesati www.trainyourbrain.ro.

Un eveniment in parteneriat cu Forbes Romania si Wall-Street.ro

Citeste si:
CSR-GROWING RESPONSIBLE: Care este impactul donatorilor în criza...
Care este impactul...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Studiu: Angajații marilor companii vor lucra 40% din timp de acasă în 2020
Setari Cookie-uri