Un eveniment care celebreaza inspiratia si pasiunea pentru excelenta

Revista CARIERE organizeaza pe 14 decembrie 2016 a IV-a editie a Galei Premiilor CARIERE, un eveniment dedicat pasiunii, vointei si puterii de a fi mai buni in fiecare zi. Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu din Bucuresti si va reuni 200 de participanti: manageri, antreprenori, artisti si lideri de opinie.

Protagonistii serii vor fi oamenii care ne inspira, ale caror „aripi” se pot intrezari si uneori ne pot atinge.

Alaturi de ei, intr-o atmosfera newyorkeza, vom explora profunzimi artistice, ne vom bucura de momente de inspiratie si relaxare, iar povestile de succes vor fi „ingredientele” principale ale acestei seri speciale.

In cadrul galei se vor acorda premii de excelenta, la urmatoarele sase categorii:

1. LEADERSHIP PENTRU INTREAGA CARIERA

2. LIDERUL NOII GENERATII

3. MANAGEMENT GENERAL

4. CEL MAI PROMITATOR ANTREPRENORIAT

5. REBEL PENTRU O CAUZA

6. CHAMPION OF ENGAGEMENT

Jurnalistii CARIERE vor propune cate cinci profesionisti care se disting la fiecare categorie premiata, iar ulterior, nominalizarile vor fi supuse votului cititorilor prin intermediul unui chestionar online, pe site-ul www.gala-cariere.ro.

Castigatorii vor fi stabiliti exclusiv pe baza votului online, iar numele lor vor fi anuntate in cadrul Galei.

Exceptie de la aceasta regula face Premiul de LEADERSHIP PENTRU INTREAGA CARIERA, care va fi decis si acordat onorific de catre Revista CARIERE.

Povestile de succes ale nominalizatilor pot fi urmarite pe site-ul www.cariereonline.ro, iar procesul de votare se desfasora pe site-ul www.gala-cariere.ro.

Evenimentul va fi moderat de catre Tudor Musat, editor prezentator Digi24, iar Jezebel ne va purta pe ritmuri de jazz si evergreenuri interbelice, de la Frank Sinatra si Ella Fitzgerald la pasiune sud-americana.

Section Partners: Telekom Romania, Enel, MedLife, Idea::Bank, Adecco, Well Come Expats, Carrefour Romania.

Annual Partner: Romanian Software;

Partners: BADSI, NESPRESSO, Eucom, Smart Experience;

Media Partners: Revista HR Manager, Biz, Wall-Street, Forbes, Business Review, Asociatia ERUDIO, RFI Romania, Institutul Aspen, PWN Romania, Doingbusiness.ro, Ziare.com, Business24.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri